Ποδόσφαιρο

Τσέλσι: Χωρίς Καντέ και Λόφτους Τσικ στην προετοιμασία στις ΗΠΑ

Κυριακή, 10 Ιουλίου 2022 - 20:10

Οι «μπλε» ταξίδεψαν στο Λος Αντζελες για το δεύτερο μέρος της προετοιμασίας αλλά οι Ενγκολό Καντέ και Ρούμπεν Λόφτους Τσικ δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή λόγω ιατρικού πρωτοκόλλου καθώς δεν έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό για τον κορωνοϊό!

Τσέλσι: Χωρίς Καντέ και Λόφτους Τσικ στην προετοιμασία στις ΗΠΑ

Με δύο απουσίες ταξίδεψε στις ΗΠΑ η Τσέλσι. Οι Ενγκολό Καντέ και Ρούμπεν Λόφτους Τσικ δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για ιατρικούς λόγους! Όπως μεταδίδουν τα βρετανικά μέσα, οι δύο ποδοσφαιριστές δεν έχουν ολοκληρώσει τον δεύτερο εμβολιασμό που απαιτείται για οποιοδήποτε μη Αμερικανό πολίτη για να εισέλθει στις ΗΠΑ. Ο Τόμας Τούχελ αρνήθηκε να τοποθετηθεί σε σχετική ερώτηση αλλά η απουσία τους κρίνεται απρόσμενη και… εξηγείται μόνο με το ιατρικό πρωτόκολλο. Ο Καντέ έχει μάλιστα την… τιμητική του τις τελευταίες ημέρες καθώς φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της Αρσεναλ σύμφωνα τουλάχιστον με τον βρετανικό Τύπο. Αντιθέτως, στο αεροπλάνο… μπήκε ο Χακίμ Ζίγιεκ που φέρεται να διαπραγματεύεται την μετακίνηση του στη Μίλαν.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr