Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Ο Ονιεκούρου παραχωρήθηκε δανεικός στην Αδάνα Ντεμιρσπόρ

Κυριακή, 10 Ιουλίου 2022 - 20:40

Ο Νιγηριανός επιθετικός των «ερυθρόλευκων» δεν… χωρούσε στα σχέδια του Πέδρο Μαρτίνς και συνεχίζει την καριέρα του στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Ολυμπιακός: Ο Ονιεκούρου παραχωρήθηκε δανεικός στην Αδάνα Ντεμιρσπόρ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού και πέραν των προσθηκών, συνεχίζονται και οι αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονταν από τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Χένρι Ονιεκούρου ανήκει στην δεύτερη κατηγορία καθώς στην σεζόν που ολοκληρώθηκε, δεν κατάφερε να πείσει με τις εμφανίσεις τους και μοιραία τέθηκε εκτός πλάνων. Ο Νιγηριανός συμφώνησε και ανακοινώθηκε από την Αδάνα Ντεμιρπόρ που εξασφάλισε τις υπηρεσίες του για την επερχόμενη σεζόν, ενώ η τουρκική ομάδα εξασφάλισε και οψιον αγοράς στο τέλος του δανεισμού. Ο Ονιεκούρου έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν στο πρωτάθλημα Τουρκίας με την φανέλα της Γαλατασαράι.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.