Ποδόσφαιρο

Μπάγερν Μονάχου: Και στο… βάθος, Χάρι Κέιν!

Κυριακή, 10 Ιουλίου 2022 - 21:19

Το σήριαλ Λεβαντόφσκι καλά κρατεί και οι Βαυαροί εξετάζουν πλέον εναλλακτικές λύσεις και σύμφωνα με το έγκυρο Kicker, «βολιδοσκοπούν» τον Άγγλο αρχισκόρερ!

 

Μπάγερν Μονάχου: Και στο… βάθος, Χάρι Κέιν!

Την Τρίτη είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση των πρωταθλητών Γερμανίας όπου θα επιστρέψουν στην δράση οι αρκετοί διεθνείς των Βαυαρών. Ανάμεσα τους και ο… πολύς Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι καθώς η αρχική προσφορά της Μπαρτσελόνα, δεν έγινε δεκτή από την διοίκηση της Μπάγερν και έτσι ο Πολωνός… ξεμένει στο Μόναχο. Η Μπάγερν εξετάζει πάντως ήδη την επόμενη ημέρα και πέραν του Ματάιας ντε Λιχτ (Γιουβέντους),κοιτάζει πλέον λύσεις και για την γραμμή κρούσης.

Όπως αναφέρει μάλιστα το έγκυρο Kicker, ο Χάρι Κέιν αποτελεί την βασική πλέον επιλογή της Μπάγερν αν και το megadeal δεν αναμένεται να προχωρήσει στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, αλλά το καλοκαίρι του 2023. Ο Αγγλος φορ δεσμεύεται με την Τότεναμ μέχρι το καλοκαίρι του 2024 αλλά οι Λονδρέζοι δύσκολα θα αρνηθούν μια υπέρογκη όπως αναμένεται πρόταση.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr