Ποδόσφαιρο

Μάντσεστερ Σίτι: Κέρδισε τις… εντυπώσεις με το καλημέρα ο Χάαλαντ!

Κυριακή, 10 Ιουλίου 2022 - 21:46

Ο Ερλινγκ Χάαλαντ παρουσιάστηκε στο κοινό των πρωταθλητών Αγγλίας και με το… καλημέρα μίλησε στην γλώσσα των οπαδών!

Μάντσεστερ Σίτι: Κέρδισε τις… εντυπώσεις με το καλημέρα ο Χάαλαντ!

Ο Νορβηγός αρχισκόρερ παρουσιάστηκε το πρωί της Κυριακής στους φιλάθλους της Μάντσεστερ Σίτι και έκλεψε μάλλον εύκολα την παράσταση από τους λοιπούς νεοφερμένους (Στέφαν Ορτέγκα, Χούλιαν Αλβάρεζ). Ο Χάαλαντ απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις του παρουσιαστή της εκδήλωσης και όπως φάνηκε από τις αντιδράσεις του κοινού, μίλησε απευθείας στην καρδιά των φιλάθλων. Ο παρουσιαστής δεν… απέφυγε την ίντριγκα και ρώτησε τον Νορβηγό ποια ομάδα θα ήθελε να αντιμετωπίσει. Ο Χάαλαντ δεν δίστασε και έδωσε την πληρωμένη απάντηση: «Δεν θέλω να πω το όνομα, αλλά ναι, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ» τόνισε εν μέσω αποθέωσης.

«Ο στόχος μου είναι να αποτελέσω μέλος της ομάδας και να κάνω φίλους. Θέλω να περνάω καλά και τότε θα έρθουν και τα γκολ» τόνισε ο Νορβηγός επιθετικός που αναφέρθηκε βέβαια και στο παρελθόν της οικογένειας του με τον σύλλογο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr