Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Tι γίνεται με Σκάρπα!

Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2022 - 12:21

Η έντονη φημολογία γύρω από Ολυμπιακό, Σκάρπα και Νότιγχαμ έχει μπερδέψει τη κατάσταση και τη μεταγραφή του παίκτη στην ομάδα. Τι συμβαίνει και τι θα συμβεί πραγματικά. 

Ολυμπιακός: Tι γίνεται με Σκάρπα!

Η υπόθεση Σκάρπα απασχολεί έντονα τον Ολυμπιακό, και το ενδιαφέρον του για τον αριστεροπόδαρο επιθετικό έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον.

Η υπόθεση του Βραζιλιάνου ήταν εξαρχής δύσκολη και περίπλοκη. Ο παίκτης αν και σε λίγους μήνες μένει ελεύθερος, η Παλμέιρας δεν ήταν διατεθειμένη να τον αφήσει τόσο εύκολα. Ο Ολυμπιακός κινήθηκε αρχικά για την αγορά του παίκτη έναντι ενός ποσό που προσέφερε στην ομάδα. Η ομάδα παρόλο που πρόκειται να χάσει τον ποδοσφαιριστή ως ελεύθερο σε 6 μήνες περίπου, αποφάσισε να αρνηθεί την πρόταση και να τον κρατήσει στο ρόστερ της. Μετά από αυτό ο Ολυμπιακός προσέγγισε τον παίκτη ώστε να του προσφέρει συμβόλαιο για τον χειμώνα, όταν και θα έμενε ελεύθερος. Άρα το βάρος των διαπραγματεύσεων έπεσε στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Ο παίκτης θέλει να αγωνιστεί διακαώς στην Ευρώπη και δε στο Champions League. Η περίπτωσή του όμως ήταν εξαρχής δύσκολη και περίπλοκη. Και κάπου εκεί μπαίνει στο παιχνίδι η Νότιγχαμ από το πουθενά.

Δημοσιεύματα στη Βραζιλία τοποθετούν την αγγλική ομάδα δίπλα στο όνομα του Σκάρπα. Κάνουν λόγο για προσύμφωνο του ποδοσφαιριστή με την αγγλική ομάδα και πως θα ενταχθεί στο ρόστερ της το 2023. Η Παλμέιρας θέλησε να μπει δυνατά στο παιχνίδι της διεκδίκησης του παίκτη καθώς του προσέφερε υψηλότερο συμβόλαιο ώστε να τον κρατήσει. Η επιθυμία του ποδοσφαιριστή όμως να περάσει τον Ατλαντικό φαίνεται πιο δυνατή από την προσφορά της Βραζιλιάνικης ομάδας.

Απ' ότι φαίνεται λοιπόν, ο Σκάρπα δεν είναι δυνατόν να έρθει τώρα και να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό από την αρχή της χρονιάς. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, αυτό θα γίνει από Γενάρη του 2023!

Ίσως η Νότιγχαμ παίξει τον ρόλο του διαμεσολαβητή και καταφέρει να στείλει τον Βραζιλιάνο στην Ελλάδα μέσω Αγγλίας. Αν ο Ολυμπιακός φυσικά βρίσκεται ακόμα στα ευρωπαϊκά κύπελλα, τότε σίγουρα ο ίδιος ο παίκτης θα θελήσει να έρθει στη χώρα μας. Επίσης, με η Νότιγχαμ είναι πιο εύκολο να σηκώσει ένα μεγάλο συμβόλαιο όπως αυτό σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό.

Όπως και έχει ο παίκτης θα καθυστερήσει να φορέσει τα ερυθρόλευκα αν εν τέλει τα φορέσει, και ο Ολυμπιακός θα πρέπει να στρέψει την προσοχή του αλλού αν θέλει άμεσα λύση στο μεταγραφικό σκέλος.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr