Ποδόσφαιρο

Ο Ολυμπιακός θέλει τον Μπονγκοντά της Γκενκ!

Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2022 - 16:43

Ο Ολυμπιακός έχει στο στόχαστρο τον Μπονγκοντά, ο οποίος προέρχεται από μία πολύ φανταστική σεζόν με την Γκενκ. 

Ο Ολυμπιακός θέλει τον Μπονγκοντά της Γκενκ!

Ο Ολυμπιακός έδειξε στα φιλικά προετοιμασίας του σε Αυστρία, αλλά και στο φιλικό στο Γεώργιος Καραισκάκης με την Αλκμάαρ, ότι χρειάζεται μεγάλη ενίσχυση, ειδικά στα εξτρέμ.

Έτσι οι άνθρωποι της ομάδας, άρχιζαν να μελετάνε διάφορες περιπτώσεις έμπειρων παικτών, όπου να είναι γρήγοροι, αλλά και να είναι τεχνίτες με την μπάλα.

Για αυτό το λόγο δημοσίευμα από το Βέλγιο, αναφέρει ότι οι Ερυθρόλευκοι ενδιαφέρονται για τον εξαιρετικό και πολύ έμπειρο Μπονγκοντά, όπου αγωνίζεται στην Γκενκ.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, είναι ένας εξαιρετικός αλλά συνάμα και μεγάλος ηγέτης στην Βέλγικη ομάδα. Όπου σε αυτά 5 τελευταία χρόνια, βοήθησε και έδωσε τα μέγιστα στην Γκενκ, να επιτύχει όλους τους στόχους μέχρι και την περσινή σεζόν.

Το ίδιο όμως δημοσίευμα αναφέρει ότι, και άλλες Ευρωπαικές ομάδες έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο εξαιρετικό ποδοσφαιριστή, όπως είναι η Ρέιντζερς, η Φενέρμπαχτσε, η Αλ Αιν, αλλά και η Τράμπζονσπορ.

Ο Τέο Μπονγκοντά ανήκει στην Γκενκ, μέχρι και τον Ιούνιο του 2023. Και η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στα 7.000.000 ευρώ, για όποια ομάδα επιθυμεί να τον κάνει δικό της.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.