Ποδόσφαιρο

Η Νότιγχαμ έκανε δικό της τον Νέκο Γουίλιαμς!

Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2022 - 17:45

H Νότιγχαμ Φόρεστ απέκτησε επισήμως τον Νέκο Γουίλιαμς, για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και πιο συγκεκριμένα μέχρι το Καλοκαίρι του 2026. 

Η Νότιγχαμ έκανε δικό της τον Νέκο Γουίλιαμς!

Η Νότιγχαμ Φορεστ την περσινή σεζόν κατάφερε να πάρει την άνοδο, μέσω της διαδικασίας των Play Off. Και πλέον βρίσκεται στα μεγάλα σαλόνια της Premier League. Έτσι στόχος των ανθρώπων του συλλόγου, είναι να φτιάξουν ένα σύνολο με πολύ γρήγορους και εξαιρετικούς παίκτες. Όπου μέσα από τις συνεργασίες τους, να προσφέρουν ωραίο θέαμα.

Έτσι η Αγγλική ομάδα, κατάφερε να κλείσει τον Ταλαντούχο ποδοσφαιριστή Νέκο Γουίλιαμς. Ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Λίβερπουλ.

Οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα για τον νεαρό ποδοσφαιριστή. Και έτσι έγινε και επισήμως παίκτης της ομάδας του Βαγγέλη Μαρινάκη, με αποτέλεσμα να υπογράψει συμβόλαιο για τέσσερα χρόνια.

Η ομάδα του Νότιγχαμ, μετά την οριστικοποίηση και αυτής της μεταγραφικής κίνησης. Είναι πολύ χαρούμενοι, καθώς πιστεύουν και ευελπιστούν ότι θα βοηθήσει τα μέγιστα, ώστε να γίνει μεγάλο κομμάτι, με αποτέλεσμα να επιτευχθούν όλοι οι στόχοι ενόψει της νέας σεζόν στην Αγγλία.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, με live στατιστικά, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων.