Ποδόσφαιρο

Η Βαλένθια είναι κοντά στην απόκτηση του Καστιγέχο!

Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2022 - 18:51

Η Βαλένθια βρίσκεται μία ανάσα από την απόκτηση του Καστιγέχο, ο οποίος προέρχεται από τέσσερα εξαιρετικά χρόνια στην Μίλαν. 

Η Βαλένθια είναι κοντά στην απόκτηση του Καστιγέχο!

Ο Καστιγέχο ήταν ένας από τους πολύτιμους, αλλά και συνάμα εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές στην Μίλαν. Αφού βοήθησε και έδωσε τα πάντα για να επιτύχει η Ιταλική ομάδα του στόχους που έβαλε.

Ωστόσο ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, θα αποτελέσει παρελθόν από τους Ροσονέρι. Αφού βρίσκεται πολύ κοντά στο να συνεχίζει την καριέρα του στην Ισπανία και την Βαλένθια.

Οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα, με αποτέλεσμα να έρθει η συμφωνία για αυτό τον εκπληκτικό ποδοσφαιριστή. Έτσι ο Ισπανός εξτρέμ, θα πάρει το αεροπλάνο για την Ισπανία, όπου θα βρεθεί στα γραφεία των Νυχτερίδων, με αποτέλεσμα να περάσει από Ιατρικές εξετάσεις και εάν πάνε όλα καλά να υπογράψει το καινούργιο του συμβόλαιο, ώστε να γίνει επίσημα παίκτης της Βαλένθιας.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr