Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Είπε… αντίο στον Μακέντα που πάει Τουρκία [vid]

Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2022 - 20:15

Το «τριφύλλι» ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Ιταλό επιθετικό, που θα συνεχίσει στην Ανκαραγκουτσού την καριέρα του.

Παναθηναϊκός: Είπε… αντίο στον Μακέντα που πάει Τουρκία [vid]

Το κεφάλαιο Παναθηναϊκός έκλεισε για τον Φεντερίκο Μακέντα. Το απόγευμα της Δευτέρας οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν τους τίτλους τέλους του Ιταλού επιθετικού από το «τριφύλλι». Με τον παίκτη να αποχωρεί με προορισμό την Τουρκία και πιο συγκεκριμένα την Ανκαραγκουτσού.

Τα οφέλη των «πράσινων»

Η λύση της συνεργασίας με τον Φεντερίκο Μακέντα ήρθε πριν από λίγη ώρα. Με το «τριφύλλι» να έχει σημαντικά κέρδη από αυτή την υπόθεση. Διότι, ο Παναθηναϊκός γλιτώνει το ποσό του συμβολαίου του παίκτη που ανέρχεται στις 700.000 ευρώ. Επιπλέον, κράτησε κι ένα ποσοστό μεταπώλησης. Επιπλέον, αν ο Μακέντα φτάσει στην επίτευξη συγκεκριμένων στόχων με την Ανκαραγκουτσού, τότε η ελληνική ομάδα θα έχει επιπλέον οικονομικά οφέλη.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού

Οι «πράσινοι» μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους έκαναν γνωστό το φινάλε της συνεργασίας με τον Ιταλό φορ. Σε αυτή αναφέρονται τα ακόλουθα: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Φεντερίκο Μακέντα.

Ο Ιταλός επιθετικός αγωνίστηκε για μία τετραετία με τη φανέλα του Τριφυλλιού, από τον Σεπτέμβριο του 2018 όταν και εντάχθηκε στο σύλλογο. Κατέγραψε 116 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ πέτυχε 40 γκολ, επίδοση που τον κατατάσσει στην 6η θέση όλων των εποχών στους ξένους σκόρερ του Παναθηναϊκού.

Πέραν των αγωνιστικών επιδόσεων, ο Κίκο ξεχώρισε για το ήθος και την προσωπικότητά του. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.