Ποδόσφαιρο

ΠΑΟΚ: Την Τρίτη ο Μπράντον Τόμας στη Θεσσαλονίκη

Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2022 - 20:42

Αντίστροφη μέτρηση για τη μεταγραφή του Ισπανού επιθετικού από τον Δικέφαλο του Βορρά.

ΠΑΟΚ: Την Τρίτη ο Μπράντον Τόμας στη Θεσσαλονίκη

Μετά την αποχώρηση του Τσόλακ, οι άνθρωποι του Δικεφάλου του Βορρά βρήκαν τον αντικαταστάτη του στο ρόστερ. Ο λόγος για τον Μπράντον Τόμας. Ο 27χρονος Ισπανός που έμεινε ελεύθερος από τη Μάλαγα και με τον οποίο οι Θεσσαλονικείς έχουν συμφωνήσει για δύο χρόνια.

Στη Θεσσαλονίκη ο Μπράντον

Η μεταγραφή του μπαίνει στην τελική ευθεία. Ο Ισπανός φορ θα ταξιδέψει την Τρίτη για τη Θεσσαλονίκη. Ούτως ώστε να περάσει τις απαραίτητες και καθιερωμένες εξετάσεις. Εν συνεχεία να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Δικέφαλο του Βορρά. Θυμίζουμε πώς οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει για 1+1 έτη. Ο χρόνος, όμως, πιέζει και τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ. Διότι μετά και τον τραυματισμό του Ολιβέιρα στα πλευρά, είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική η ανάγκη για την απόκτηση επιθετικού.

Το πλάνο με τον Ισπανό

Ο στόχος του Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά και των ανθρώπων του ΠΑΟΚ είναι να τελειώσει αυτή η μεταγραφική υπόθεση άμεσα. Να τελειώσει, δηλαδή, μέχρι την Τετάρτη. Ώστε να μπει στις προπονήσεις κανονικά ο Μπράντον με την ομάδα και να προσπαθήσει να ανεβάσει στροφές ενόψει των αναμετρήσεων με τη Λέφσκι Σόφιας. Τα δύο ματς για τον δεύτερο, προκριματικό γύρο του Conference League. Ο Μπράντον έχει ύψος 1,73μ. και εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Τσόλακ. Ωστόσο, αυτόν έχουν επιλέξει στον ΠΑΟΚ για να πάρει τη θέση του Κροάτη φορ στο ρόστερ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.