Ποδόσφαιρο

ΠΑΣ Γιάννινα: Ολοταχώς για deal με Μπαγκαλιάνη [vid]

Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2022 - 23:56

Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός ετοιμάζεται να αλλάξει… περιβάλλον και να φορέσει τη φανέλα της ομάδας της Ηπείρου.

ΠΑΣ Γιάννινα: Ολοταχώς για deal με Μπαγκαλιάνη [vid]

Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα της μετακίνησης του Πέτρου Μπαγκαλιάνη από τον Ολυμπιακό στον ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα των Ιωαννίνων έχει έρθει σε συμφωνία τόσο με τον ποδοσφαιριστή όσο και με την πλευρά των «ερυθρολεύκων».

Κλείνει άμεσα η συμφωνία

Ο Πέτρος Μπαγκαλιάνης αποτελεί τη βασική επιλογή του ΠΑΣ Γιάννινα για το κέντρο της άμυνας. Τα τελευταία 24ωρα υπήρξαν επαφές με την πλευρά του Ολυμπιακού για τον 21χρονο αμυντικό. Οι οποίες έχουν εξελιχθεί πολύ καλά. Με αποτέλεσμα οι εμπλεκόμενες πλευρές να είναι κοντά στην συμφωνία. Η οποία δεν αποκλείεται να τελειώσει ακόμα και την Τρίτη. Αυτό που απομένει να ξεκαθαρίσει είναι το στάτους αυτής της μετακίνησης. Θα δοθεί δανεικός ο Μπαγκαλιάνης με οψιόν αγοράς από τον ΠΑΣ ή θα μείνει ελεύθερος με ένα μικρό ποσό και τον Ολυμπιακό να διατηρεί σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης; Αυτό ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει.

Προετοιμασία στην Αυστρία

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής πήρε μέρος κανονικά στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού. Ήταν στην Αυστρία και πήρε μέρος και στα φιλικά που έδωσαν εκεί οι «ερυθρόλευκοι». Ωστόσο, η «πολυκοσμία» που υπάρχει σε κεντρικούς αμυντικούς στον Ολυμπιακό, δεν θα του έδινε χώρο για να αγωνιστεί. Ειδικά μετά και την ανανέωση του συμβολαίου του Αβραάμ Παπαδόπουλου. Όλα, λοιπόν, δείχνουν πώς η μετακίνησή του στον ΠΑΣ Γιάννινα είναι η καλύτερη εξέλιξη για όλους. Διότι ο παίκτης θα πάει σε μια ομάδα που και τον θέλει και τον πιστεύει, ενώ και οι «ερυθρόλευκοι» θα ωφεληθούν αν πουληθεί στην πορεία ο νεαρός αμυντικός σε μια άλλη ομάδα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.