Ποδόσφαιρο

Άρης: Πάει για το «μπαμ» με τον Ζερβινιό [vids]

Τρίτη, 12 Ιουλίου 2022 - 00:53

Οι «κίτρινοι» συμφώνησαν με τον 35χρονο Ιβοριανό που θα φτάσει την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη.

Άρης: Πάει για το «μπαμ» με τον Ζερβινιό [vids]

Ο Άρης το πάλεψε για τον Σάντι Μίνα, αλλά δεν του «έκατσε» αυτή η κίνηση. Αλλά οι «κίτρινοι» είναι αποφασισμένοι να πάρουν επιθετικό εγνωσμένης αξίας. Όλα δείχνουν πώς είναι πολύ κοντά. Διότι συμφώνησαν προφορικά με τον Ζερβινιό. Τον 35χρονο διεθνή επιθετικό από την Ακτή Ελεφαντοστού.

Επαφές εδώ και αρκετές ημέρες

Ο Ζερβινιό αναδείχθηκε πρωταθλητής Τουρκίας, με την Τραμπζονσπόρ, την περασμένη χρονιά. Ωστόσο, η τουρκική ομάδα είχε πολλούς ξένους και επέλεξε να λύσει το συμβόλαιο του Ιβοριανού επιθετικού. Στις 5 Ιουλίυο έμεινε ελεύθερος και οι άνθρωποι των «κιτρίνων» ξεκίνησαν τις διαπραγματεύσεις με την πλευρά του παίκτη. Κατέληξαν σε συμφωνία. Την Τετάρτη, ο Ιβοριανός επιθετικός θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για να περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις και να υπογράψει στον Άρη.

Η κατάστασή του Ζερβινιό

Στην Τουρκία ο επιθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού πήρε τον τίτλο με την ομάδα της Τραπεζούντας. Με συμπαίκτες τον Τάσο Μπακασέτα και τον Μανώλη Σιώπη. Σε ό,τι αφορά τον τραυματισμό του, την περασμένη σεζόν (σ.σ.: επέμβαση ρήξης πρόσθιου χιαστού), οι «κίτρινοι» είχαν και επαφή με τον Μανώλη Σιώπη που τους διαβεβαίωσε πώς ο παίκτης είναι πλέον απολύτως καλά. Στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ. Άρσεναλ. Ρόμα, Πάρμα, Λιλ πριν πάει στην Τουρκία και την Τράμπζονσπορ. Έχοντας καταγράψει σπουδαίες εμφανίσεις στο αγγλικό, το ιταλικό και το γαλλικό πρωτάθλημα. Να σημειωθεί πώς έχει φορέσει 88 φορές τη φανέλα της Ακτής Ελεφαντοστού.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.