Ποδόσφαιρο

Ο Μπέος και η καυστική ατάκα για τον Κλάτενμπεργκ

Τρίτη, 12 Ιουλίου 2022 - 13:13

Βαρύ χαρακτηρισμό για τον Άγγλο από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Βόλος που έριξε βολές και στον Βαγγέλη Μαρινάκη μέσω επιστολής του στο Δ.Σ. της Super League

Ο Μπέος και η καυστική ατάκα για τον Κλάτενμπεργκ

Η Super League έκανε ένα κρίσιμο Δ.Σ. την Τρίτη (12/7) στην οποία ο Αχιλλέας Μπέος έκανε ιδιαίτερες αναφορές. Αναφέρθηκε και στον Μαρκ Κλάτενμπεργκ χαρακτηρίζοντας τον τουρίστα.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος είναι γνωστό πως αντιτίθεται στην παραμονή του αρχιδιαιτητή στην ΚΕΔ. Βέβαια πρόσφατα ο Κλάτενμπεργκ ανέλαβε παρόμοιο πόστο στην Αίγυπτο.

Ωστόσο οι περισσότερες ομάδες της Super League θέλουν μείνει στο πόστο του. Δεν τον θέλει η ΕΠΟ, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ και ο Βόλος!

«Διακρίνουμε μια απίστευτη πρεμούρα, ένα άγχος και μια αγωνία, να κλείσει το θέμα της παραμονής του πιο διάσημου Άγγλου τουρίστα στη χώρα μας. Του αρχιδιαιτητή Μάρκ Κλάτενμπεργκ. Παρά το γεγονός ότι ο ίδιος δημοσιοποίησε την απόφασή του να συνεχίσει το… δημιουργικό έργο του στην Αίγυπτο.

Πολλοί, και δη επιφανείς, παράγοντες του χώρου φαίνεται να κυριεύονται από πανικό. Μπροστά στην προοπτική αυτή. Και δίνουν μια λυσσώδη μάχη για να τον διατηρήσουν. Χωρίς να εξηγούν βεβαίως σε όλους μας, που δεν συμμεριζόμαστε την αγωνία τους, τους λόγους. Δηλαδή ποια είναι τα μετρήσιμα αποτελέσματα που έφερε. Ποιους διαιτητές ανέδειξε και προώθησε. Τι προσέθεσε στην ελληνική διαιτησία. Και κυρίως ποιους εξυπηρετεί η περαιτέρω παραμονή του», αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή του.

Επίσης τα χώνει στον νέο πρόεδρο της Super League, Βαγγέλη Μαρινάκη. Λέγοντας πως παρατηρείται στασιμότητα σε όλα. Παρά το ότι ο ίδιος είπε όταν ανέλαβε πως ήρθε η ώρα να αλλάξει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

«Παρατηρείται μια στασιμότητα, και κατά περίπτωση οπισθοχώρηση, που παραπέμπει σε άλλες εποχές. Και καταστάσεις, όπου κυρίαρχο ήταν το θέμα όχι της οργάνωσης και μετεξέλιξης του ποδοσφαίρου. Αλλά η συντήρηση και η παγίωση «κεκτημένων», μέσω καθεστωτικών πρακτικών και συμπεριφορών», τόνισε στην επιστολή του ο Μπέος.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr