Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός, Νότιγχαμ και Σκάρπα - Η νέα εξέλιξη για τον Δεκέμβριο

Τρίτη, 12 Ιουλίου 2022 - 14:39

Ο Ολυμπιακός μπλέχτηκε με την υπόθεση του Γκουστάβο Σκάρπα, αφού η Νότιγχαμ είναι αυτή που θα πάρει την υπογραφή του.

Ολυμπιακός, Νότιγχαμ και Σκάρπα - Η νέα εξέλιξη για τον Δεκέμβριο

Με βάση τα όσα αναφέρουν στην Βραζιλία αλλά και την Αγγλία τελευταία, ο Σκάρπα δεν είναι σίγουρο πως θα φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα.

Βασικά η Premier League είναι αυτή που θα κερδίσει τον 28χρονο Βραζιλιάνο. Και δεν συγκρίνεται με την Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός, που έχει ίδιο ιδιοκτήτη με τη Νότιγχαμ, τον Βαγγέλη Μαρινάκη, θα πάρει κάτι από αυτή την μεταγραφή.

Αυτό αναφέρει και εκ των κορυφαίων Βρετανών δημοσιογράφων, ο Τιμ Βίκερι. Ειδικεύεται σε μεταγραφές από Λατινική Αμερική και είναι συνεργάτης του BBC. Παράλληλα γράφει και στο διάσημο ESPN.

«Όπως το καταλαβαίνω, η συμφωνία είναι με τη Φόρεστ για τον Δεκέμβριο, αλλά αν ο Ολυμπιακός είναι ακόμα στο Champions League, θα πάει εκεί για έξι μήνες», ανέφερε σε ερώτηση που δέχθηκε από τον δημοσιογράφο της Sun, Κωνσταντίνο Λιανό, στο Twitter.

Το θέμα πάει για τον Δεκέμβριο για να ξεκαθαρίσει. Δεν αποκλείεται πάντως να υπάρξει πιο σημαντική εξέλιξη στο τέλος Αυγούστου. Να πειστεί η Παλμέιρας να τον αφήσει να φύγει ενώ το συμβόλαιο του λήγει τον Δεκέμβριο.

Γιατί τέλος του συγκεκριμένου μήνα θα φανεί και σε ποια φάση θα είναι η Παλμέιρας στο Λιμπερταδόρες. Δηλαδή αν θα έχει φτάσει στα ημιτελικά κυνηγώντας τον τρίτο σερί τίτλο στη διοργάνωση.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.