Ποδόσφαιρο

Ο Άρης ανακοίνωσε τον Ράφαελ Καμάτσο!

Τρίτη, 12 Ιουλίου 2022 - 15:19

Ο Άρης απέκτησε και επίσημα τον Ράφαελ Καμάτσο, ο οποίος θα είναι με την μορφή δανεισμού για ένα χρόνο από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. 

Ο Άρης ανακοίνωσε τον Ράφαελ Καμάτσο!

Στο στρατόπεδο του Άρη, συνέχιζαν με γρήγορους ρυθμούς την μεταγραφική προεργασία ενόψει της νέας απαιτητικής σεζόν. Αφού οι άνθρωποι του συλλόγου θέλουν να φτιάξουν ένα ρόστερ με γρήγορους και ποιοτικούς παίκτες, ώστε να παίξουν ωραίο και εντυπωσιακό ποδόσφαιρο μπροστά στο κόσμο τους.

Έτσι εδώ και δύο μέρες και πιο συγκεκριμένα ο Ράφαελ Καμάτσο είναι στην Θεσσαλονίκη, αφού ήρθε για λογαριασμό των Κιτρινόμαυρων. Και θα είναι άλλη μία μεταγραφική απόκτηση, όπου πέτυχαν και τα βρήκαν σε όλα με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Με τη συμφωνία να λέει ότι ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής, θα είναι δανεικός για τον επόμενο χρόνο.

Ωστόσο ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, δεν ανακοινώθηκε το Σάββατο, αλλά σήμερα από τους ανθρώπους της ομάδας. Μάλιστα στο χθεσινό φιλικό μπήκε ως αλλαγή στο 64ο λεπτό και κατάφερε να πετύχει το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Άρη.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.