Ποδόσφαιρο

ΠΑΟΚ: Ο Τόμας βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη!

Τρίτη, 12 Ιουλίου 2022 - 16:22

Ο Τόμας είναι εδώ και λίγες ώρες στην Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να ολοκληρώσει τις τελευταίες διαδικασίες και στη συνέχεια να υπογράψει το καινούργιο του συμβόλαιο με τους Ασπρόμαυρους. 

ΠΑΟΚ: Ο Τόμας βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη!

Στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, βρίσκονται σε μία μεγάλη κινητικότητα με τις μεταγραφικές τους κινήσεις. Καθώς έρχονται και τα επίσημα παιχνίδια για την προκριματική φάση του Europa Conference League.

Έτσι σήμερα το μεσημέρι κατά τις 15:30 προσγειώθηκε με το Αεροπλάνο το νέο μεταγραφικό απόκτημα, ο Μπράντον Τόμας. Ο συγκεκριμένος παίκτης αγωνιζόταν στην Ισπανία για λογαριασμό της Μάλαγα. Και θα αντικαταστήσει τον Τσόλακ, όπου αποκτήθηκε από την Ρέιντζερς.

Στο Αεροδρόμιο Μακεδονία τον υποδέχθηκε ο Παναγιώτης Αρωνιάδης, από εκεί κατευθύνθηκαν στα γραφεία του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, με αποτέλεσμα να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια εάν πάνε όλα καλά, να υπογράψει το καινούργιο συμβόλαιο, όπου θα είναι για 1+1 χρόνια, με αποτέλεσμα να γίνει και επίσημα παίκτης των Ασπρόμαυρων.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.