Ποδόσφαιρο

Τρομερή η Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ διέλυσε την Λίβερπουλ!

Τρίτη, 12 Ιουλίου 2022 - 18:00

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 4-0 απέναντι στην Λίβερπουλ. Και έδειξε από νωρίς τις άγριες διαθέσεις στην εποχή του Έρικ Τεν Χαχ. 

Τρομερή η Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ διέλυσε την Λίβερπουλ!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Έρικ Τεν Χαχ στο τιμόνι, επικράτησε πολύ άνετα με το ευρύ 4-0 απέναντι στην αγνώριστη Λίβερπουλ. Και έδειξε πολύ μεγάλη διάθεση στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Το παιχνίδι ξεκίνησε, με τους δύο μονομάχους να έχουν διάθεση για ωραίο και πολύ θεαματικό παιχνίδι. Ωστόσο αυτή που άνοιξαν το σκορ ήταν οι Κόκκινοι Διάβολοι στο 12ο λεπτό με το Σάντσο. Στη συνέχεια οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ, είχαν άμεση απάντηση, με τον Καρβάλιο, αλλά και τον Λουίς Ντίας, αλλά σημάδεψαν και οι δύο το δοκάρι της εστίας του Ντε Χέα.

Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ ωστόσο βρήκε και δεύτερο τέρμα, αυτή την φορά στο 30ο λεπτό με δράστη τον Φρεντ, ενώ στο 33ο λεπτό διαμόρφωσαν το 3-0 με σκόρερ τον Μαρσιάλ. Έτσι παρέμεινε μέχρι και το τέλος του πρώτου μέρους αυτό το 3-0 υπέρ των Μπέμπιδων.

Στο δεύτερο μέρος, οι Ρεντς μπήκαν πολύ καλύτερα από τον αντίπαλο, προσπάθησαν να γίνουν απειλητικοί, αλλά δεν τα κατάφεραν. Έτσι στο 60ο λεπτό οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν και το 4-0 με σκόρερ τον Φακούντο Πελίστρι.

Έτσι αυτό το 4-0, παρέμεινε μέχρι και το φινάλε του αγώνα. Με την ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ να φτάνει στο μεγάλο αυτό θρίαμβο και να ξεκινάει με το καλύτερο δυνατό τρόπο τις φετινές φιλικές υποχρεώσεις της.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr