Ποδόσφαιρο

Βραζιλιάνικα σενάρια για Ντιέγκο και ελληνική ομάδα [vid]

Τρίτη, 12 Ιουλίου 2022 - 19:56

Ο 37χρονος πρώην διεθνής παίκτης της «Σελεσάο» φέρεται να έχει δεχθεί κρούση από την Ελλάδα.

Βραζιλιάνικα σενάρια για Ντιέγκο και ελληνική ομάδα [vid]

Ελληνική ομάδα φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση στον Ντιέγκο. Ο 37χρονος μεσοεπιθετικός που αγωνίζεται στην Φλαμένγκο, με την οποία έχει συμβόλαιο ως το τέλος του 2022, την εξετάζει σοβαρά όπως αναφέρουν οι συμπατριώτες του.

Ελλάδα καλεί Ντιέγκο

Ο πρώην διεθνής Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός την τελευταία εξαετία έχει γυρίσει στην πατρίδα του και αγωνίζεται στην Φλαμένγκο. Εντούτοις, δεν αποκλείεται αυτό το καλοκαίρι να επιστρέψει στην Ευρώπη και πιο συγκεκριμένη στην Ελλάδα. Διότι, όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στη Βραζιλία, έχει στα χέρια του πρόταση από έναν ελληνικό σύλλογο. Μάλιστα, τα σχετικά ρεπορτάζ σημειώνουν πώς η πρόταση είναι ιδιαίτερα καλή. Ικανή να πείσει τον Ντιέγκο να αφήσει την Φλαμένγκο για να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Η προσφορά τον καλύπτει

Η ουσία είναι πώς για τον πρώην παίκτη της «Σελεσάο», η κρούση είναι αν μη τι άλλο δελεαστική. Μετά από πολύχρονη θητεία στην Ευρώπη, σε Πόρτο, Βέρντερ Βρέμης, Γιουβέντους, Βόλφσμπουργκ, Ατλέτικο Μαδρίτης και Φενέρμπαχτσε, ίσως να έχει έρθει η ώρα και για την Ελλάδα. Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Πορτογαλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία και Τουρκία. Ενδεχομένως μετά από έξι χρόνια στην «Mengaο», να έχει φτάσει η στιγμή να γυρίσει ξανά στην Ευρώπη για έναν ελληνικό σύλλογο. Όπως και να έχει, το θέμα θα ξεκαθαρίσει άμεσα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr