Ποδόσφαιρο

Champions League: Η Καραμπάχ διέλυσε την Λεχ Πόζναν [vid]

Τρίτη, 12 Ιουλίου 2022 - 20:46

Η ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν συνέτριψε την πρωταθλήτρια Πολωνίας και πέρασε πανηγυρικά στο δεύτερο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League.

Champions League: Η Καραμπάχ διέλυσε την Λεχ Πόζναν [vid]

Μια «διαστημική» Καραμπάχ έκανε… φύλλο και φτερό την Λεχ Πόζναν. Στον επαναληπτικό του 1-0 της Πολωνίας, οι Αζέροι ήταν καταιγιστικοί. Έκαναν ό,τι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο του «Τοφίκ Μπαχράμοφ» στο Μπακού. Συνέτριψαν 5-1 την πρωταθλήτρια Πολωνίας, με ανατροπή, και έβγαλαν πανηγυρικά το εισιτήριό τους για το δεύτερο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League.

Το ματς ξεκίνησε στραβά!

Με το 1-0 υπέρ της Λεχ Πόζναν από το πρώτο ματς στην Πολωνία, ο επαναληπτικός του Μπακού ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο για τους φιλοξενούμενους. Διότι μόλις στο 1' ο Βέλντε ήταν εκείνος που σκόραρε για το 0-1. Ωστόσο η Καραμπάχ έβγαλε αντίδραση. Και τί αντίδραση! Κατάφερε να γυρίσει το ματς και να πάει στα αποδυτήρια, για το ημίχρονο, με προβάδισμα 2-1. Χάρη στα γκολ που πέτυχε ο Καντί στο 14' και ο Όζομπιτς στο 42'. Ένα σκορ που θα οδηγούσε σε παράταση.

Καταιγιστικοί οι Αζέροι

Το δεύτερο ημίχρονο ανήκε ολοκληρωτικά στην Καραμπάχ. Μέσα σε διάστημα 45 λεπτών δεν έφτασε απλά σε σκορ πρόκρισης. Αντίθετα, «διέλυσε» την Λεχ Πόζναν. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν άλλα τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και πήραν πανηγυρικά το εισιτήριο για το δεύτερο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League. Αρχικά ο Μεντίνα στο 56' πέτυχε το 3-1. Εν συνεχεία, ο Καντί σκόραρε εκ νέου στο 74' με τον Καντί για το 4-1. Ακολούθως, ο Χουσεΐνοφ βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα στο 77' για να διαμορφώσει το τελικό 5-1.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr