Ποδόσφαιρο

ΠΑΟΚ: Deal με Φορτούνα Ντίσελντορφ για Νάρεϊ [vid]

Τρίτη, 12 Ιουλίου 2022 - 21:11

Ο Δικέφαλος του Βορρά συμφώνησε με τη γερμανική ομάδα για τον 27χρονο μεσοεπιθετικό.

ΠΑΟΚ: Deal με Φορτούνα Ντίσελντορφ για Νάρεϊ [vid]

Ένα-ένα κλείνουν τα θέματα για τον ΠΑΟΚ. Σήμερα εκτός από τον Μπράντον Τόμας, θετική εξέλιξη υπήρξε και με τον Καλέντ Νάρεϊ. Ο Δικέφαλος του Βορρά έδωσε τα… χέρια με την Φορτούνα Ντίσελντορφ για τον 27χρονο μεσοεπιθετικό.

Αντίστροφη μέτρηση για Νάρεϊ

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλα. Ανεξάρτητα αν πέρασαν αρκετές ημέρες αναφορικά με τη θετική έκβαση της υπόθεσης. Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες προβλέπει 1,4 εκατομμύρια ευρώ ως ποσό για τη μεταγραφή. Επιπλέον, υπάρχουν και έξτρα ποσά ως μπόνους ανάλογα με την επίτευξη στόχων του 27χρονου παίκτη με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Αρχικά οι απαιτήσεις της γερμανικής ομάδας ανέρχονταν στα 2 εκατομμύρια ευρώ. Όμως, οι ημέρες περνούσαν και οι Γερμανοί αναγκάστηκαν να ρίξουν τις απαιτήσεις τους. Με αποτέλεσμα να υπάρξει deal ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ρυθμίζουν τα διαδικαστικά

Πλέον, απομένει να διευθετηθούν ορισμένες εκκρεμότητες και να σταλούν τα απαραίτητα έγγραφα για να σφραγιστεί η συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων. Κάτι που αναμένεται να συμβεί τα προσεχή 24ωρα. Με τον παίκτη να μπαίνει στο αεροπλάνο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη. Θα ταξιδέψει άμεσα στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του, στον Δικέφαλο του Βορρά.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.