Ποδόσφαιρο

ΠΑΣ Γιάννινα: Ηπειρώτης ο Ριένστρα [vid]

Τρίτη, 12 Ιουλίου 2022 - 21:37

Η ομάδα των Ιωαννίνων ανακοίνωσε την απόκτηση του Ολλανδού μέσου, που έμεινε ελεύθερος από το Βόλο, και υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών.

ΠΑΣ Γιάννινα: Ηπειρώτης ο Ριένστρα [vid]

Μια ακόμα μεταγραφή για την ομάδα των Ιωαννίνων. Ο ΠΑΣ ανακοίνωση την Τρίτη το απόγευμα τον Νταν Ριένστρα. Ο πρώην μέσος του Βόλου υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια.

Γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας

Οι Γιαννιώτες προχώρησαν στην απόκτηση του Ριένστρα, ποντάροντας στα θετικά στοιχεία που έχει ο Ολλανδός χαφ. Αφενός είναι σε καλή ηλικία (σ.σ.: 30 ετών). Αφετέρου τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα με την ομάδα του Βόλου. Συνεπώς, δεν θα έχει πρόβλημα προσαρμογής στην ελληνική πραγματικότητα. Κάτι που σημαίνει πώς θα μπει εύκολα στο κλίμα της ομάδας, γνωρίζοντας πολύ καλά το πρωτάθλημα της Super League 1. Εξάλλου, την τελευταία διετία είχε 40 ματς, 2 γκολ και ισάριθμες ασίστ.

Ριένστρα: «Θα αγωνιστώ σε μια ιστορική ομάδα»

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας του Ριένστρα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Ολλανδός μέσος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των Ηπειρωτών. Εκεί ανέφερε: «'Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του ΠΑΣ Γιάννινα για την ευκαιρία που μου δίνουν να αγωνιστώ σε μια ιστορική ομάδα. Στόχος είναι τη νέα χρονιά να πάμε ακόμα καλύτερα παίζοντας ωραίο κι ελκυστικό ποδόσφαιρο το οποίο θα το ευχαριστηθούν οι οπαδοί μας και με την παρουσία μου να συμβάλω κι εγώ ώστε η ομάδα να είναι το ίδιο πετυχημένη».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr