Ποδόσφαιρο

ΑΕΚ: Μια... ανάσα από τον Πινέδα [vid]

Τρίτη, 12 Ιουλίου 2022 - 22:52

Ο πρόεδρος της Θέλτα επιβεβαίωσε πώς ο Ορμπελίν Πινέδα οδεύει στην Ένωση, με τη μορφή δανεισμού χωρίς οψιόν αγοράς.

ΑΕΚ: Μια... ανάσα από τον Πινέδα [vid]

Σημαντική εξέλιξη για την Ένωση, διότι το βράδυ της Τρίτης τα νέα από την Ισπανία ήταν θετικά για τους «κιτρινόμαυρους». Ο πρόεδρος της Θέλτα, Κάρλος Μουρίνιο, επιβεβαίωσε πώς ο Μεξικανός χαφ οδεύει στην ελληνική ομάδα.

Δανεικός χωρίς οψιόν αγοράς

Ο Κάρλος Μουρίνιο με δηλώσεις του, σχολίασε πώς ο Μεξικανός μέσος είναι πολύ κοντά στην ΑΕΚ. Θα βρεθεί δανεικός στην Ένωση, χωρίς να υπάρχει οψιόν αγοράς στη συμφωνία. Με τον πρόεδρο της Θέλτα να τονίζει, χαρακτηριστικά: «Ο Ορμπελίν θα πήγαινε σε κάποια ομάδα με μια πολύ μεγάλη οψιόν αγοράς ή χωρίς καθόλου οψιόν γιατί τον πιστεύουμε ως ποδοσφαιριστή. Ο Ορμπελίν θα φύγει χωρίς καμία οψιόν. Γιατί ήθελε να πάει πολύ σε αυτήν την ομάδα (σ.σ.: την ΑΕΚ). Γνωρίζει καλά τον προπονητή και ο προπονητής τον ίδιο». Εξάλλου, όλα έδειχναν πώς θα υπήρχε αυτή η εξέλιξη. Διότι ο Πινέδα έμεινε εκτός αποστολής της Θέλτας για την περιοδεία με φιλικά στις ΗΠΑ.

Ο Πινέδα ήθελε μόνο ΑΕΚ

Τα τελευταία 24ωρα φάνηκε να υπάρχει ένας ακόμα αντίπαλος. Η Σταντέρ Λιέγης που έκανε την κίνησή της για τον Μεξικανό μέσο. Ωστόσο το «κλειδί» σε αυτή την υπόθεση ήταν η διάθεση του Ορμπελίν Πινέδα να δουλέψει ξανά υπό τις οδηγίες του Ματίας Αλμέιδα. Αυτό μέτρησε ώστε να καμφθούν και οι ενστάσεις της Θέλτα, όσον αφορά στην Ένωση. Έτσι, με βάση όσα τόνισε ο πρόεδρος της ομάδας του Βίγκο, ο Μεξικανός χαφ βα αγωνιστεί τη σεζόν 2022/23 δανεικός στην ΑΕΚ, χωρίς να υπάρχει οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι του 2023.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr