Ποδόσφαιρο

Λάτσιο: Ανακοίνωσε τον Αλέσιο Ρομανιόλι [vids]

Τρίτη, 12 Ιουλίου 2022 - 23:19

Ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός έγινε… Ρωμαίος, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας με τους «λατσιάλι».

Λάτσιο: Ανακοίνωσε τον Αλέσιο Ρομανιόλι [vids]

Σημαντική μεταγραφή για την Λάτσιο. Η ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας ανακοίνωσε την απόκτηση του διεθνούς, Ιταλού κεντρικού αμυντικού. Με τον Αλέσιο Ρομανιόλι να υπογράφει συμβόλαιο ως το 2027.

Από το Μιλάνο στη Ρώμη

Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός έμεινε ελεύθερος από την πρωταθλήτρια Ιταλίας, Μίλαν. Δεν δυσκολεύτηκε, ωστόσο, να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Αυτός είναι η Λάτσιο. Οι «λατσιάλι» συμφώνησαν με τον διεθνή Ιταλό στόπερ. Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές αφορά συμβόλαιο πέντε ετών. Με τον Ρομανιόλι να υπογράφει στη Λάτσιο ως το καλοκαίρι του 2027.

Επιστροφή στην «αιώνια πόλη»

Μετά από επτά χρόνια στο Μιλάνο, ο Ρομανιόλι επιστρέφει στη Ρώμη. Βέβαια, αυτή τη φορά δεν είναι για λογαριασμό της Ρόμα αλλά της Λάτσιο. Ο Ρομανιόλι έκανε τα πρώτα του βήματα στη Ρόμα, πριν αποχωρήσει το 2015 για τους «ροσονέρι». Με τη Μίλαν μέτρησε 247 συμμετοχής, πέτυχε 10 γκολ, έδωσε 3 ασίστ και πέρσι ως αρχηγός ήταν αυτός που σήκωσε το scudetto.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr