Ποδόσφαιρο

Μπαρτσελόνα και Λιντς έδωσαν τα... χέρια για Ραφίνια [vid]

Τρίτη, 12 Ιουλίου 2022 - 23:54

Το ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας «Marca» αναφέρει πώς υπάρχει deal ανάμεσα στα δύο κλαμπ για τον διεθνή Βραζιλιάνο εξτρέμ.

Μπαρτσελόνα και Λιντς έδωσαν τα... χέρια για Ραφίνια [vid]

Εδώ και αρκετό καιρό το όνομα του Ραφίνια «παίζει» για την Μπαρτσελόνα. Ωστόσο δεν είχε βρεθεί ακόμα η «χρυσή» τομή για τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου εξτρέμ από την Λιντς στην Μπαρτσελόνα. Όμως, την Τρίτη το βράδυ οι δύο ομάδες κατέληξαν σε συμφωνία για τον διεθνή ακραίο της «Σελεσάο».

Οριστικό το deal

Ο 25χρονος Βραζιλιάνος είχε επιλέξει την Μπαρτσελόνα για το επόμενο βήμα της καριέρας. Αν και το προηγούμενο διάστημα δεν είχε βρεθεί η «χρυσή» τομή ανάμεσα στις δύο ομάδες. Βέβαια, την Τρίτη αυτός ο «σκόπελος» ξεπεράστηκε. Οι «blaugrana» κατέθεσαν πρόταση 58 εκατομμυρίων ευρώ στα «παγώνια» για τον Ραφίνια. Συν τοις άλλοις, το deal ανάμεσα στις δύο ομάδες προβλέπει κι ένα έξτρα ποσό 10 εκατομμυρίων ευρώ ως μπόνους, αν οι Καταλανοί πετύχουν τους στόχους τους.

Η επιθυμία του Ραφίνια

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ είχε δεχθεί κι άλλες προτάσεις. Μεταξύ αυτών ήταν και η Τσέλσι που είχε δείξει ενδιαφέρον για τον Νότιο-Αμερικανό. Αν κι εκείνος τηρούσε στάση αναμονής και με τον τρόπο του απέρριπτε τις κρούσεις άλλων συλλόγων, μιας και είχε επιλέξει τους Καταλανούς. Τώρα θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Με τον Ραφίνια να εξαργυρώνει τις πολύ καλές εμφανίσεις με τα «παγώνια» στην Premier League όπου μέτρησε 65 συμμετοχές, 17 γκολ και 12 ασίστ την τελευταία διετία.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr