Ποδόσφαιρο

Η Λαμία έκανε δικό της και επίσημα τον Σλίβκα!

Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2022 - 18:47

Η Λαμία απέκτησε επισήμως τον Βικίντας Σλίβκα, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Απόλλων Σμύρνης. 

Η Λαμία έκανε δικό της και επίσημα τον Σλίβκα!

Η Λαμία μπήκε πολύ δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι, αφού μετά τις αποκτήσεις του Ντε Βιντζέτσι, αλλά και του Γιακουμάκη, ήρθε τώρα η σειρά του Λιθουανού ποδοσφαιριστή Βικίντας Σλίβκα. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής την περσινή σεζόν αγωνίσθηκε στον Απόλλων Σμύρνης.

Η ομάδα της Φθιώτιδας με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ήταν σε πολύ προχωρημένες διαπραγματεύσεις εδώ και καιρό. Αλλά έπρεπε να βρουν τη σωστή φόρμουλα. Εν τέλι οι διοικούντες με το έμπειρο Λιθουανό ποδοσφαιριστή τα βρήκαν σε όλα, με αποτέλεσμα να γίνει επίσημα παίκτης της Λαμίας.

Ο Βιντίντας Σλίβκα πριν έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Απόλλων Σμύρνης, αλλά και της Λαμίας. Αγωνίσθηκε σε πολλές Ευρωπαικές ομάδες, όπως ήταν η Μόντενα, η Γιουβέντους Β', η Ντεν Μπος, αλλά και η Γκόριτσα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr