Ποδόσφαιρο

Παίκτης της Τσέλσι ο Στέρλινγκ!

Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2022 - 20:09

Λίγες ώρες μετά την αποχώρηση του από την Μάντσεστερ Σίτι, ο Ραχίμ Στέρλινγκ, ανακοινώθηκε από τους “μπλε” του Λονδίνου.

Παίκτης της Τσέλσι ο Στέρλινγκ!

Η πρώτη μεταγραφή της εποχής του Τοντ Μπόελι στην Τσέλσι είναι γεγονός, καθώς ο 27χρονος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας. Το κόστος της μετακίνησης του από τους πρωταθλητές Αγγλίας φτάνει στα 53 εκατ. ευρώ ενώ προβλέπονται και μπόνους που μπορούν να το εκτοξεύσουν στα 65 εκ.

Επειτα από 7 σεζόν, 11 τίτλους, 339 ματς και 131 γκολ με την Σίτι, ο διεθνής άσος άλλαξε και πάλι φανέλα.
«Δεν βλέπω την ώρα να πετύχω ακόμα περισσότερα στην καριέρα μου με την Τσέλσι υπό τις οδηγίες του Τόμας Τούχελ. Το Λονδίνο είναι η πόλη στην οποία όλα ξεκίνησαν για μένα και είναι εκπληκτικό που θα έχω την ευκαιρία να παίξω στο Stamford Bridge. Θέλω να πω τις επόμενες λέξεις μου μέσα στο γήπεδο» ήταν τα πρώτα λόγια του Στέρλινγκ μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ο Αγγλος πραγματοποίησε συνολικά 337 συμμετοχές με τους «πολίτες» και σημείωσε 131 γκολ και μοίρασε 94 ασίστ. Παράλληλα, κατέκτησε τέσσερα τρόπαια της Premier League.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr