Ποδόσφαιρο

Ο Τάτσης νέος τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης

Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2022 - 21:21

Την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Σμύρνης ανέλαβε ο Γιάννης Τάτσης, με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» να ανακοινώνει την έναρξη της μεταξύ τους συνεργασίας.

Ο Τάτσης νέος τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης

Η διοίκηση του Απόλλωνα Σμύρνης επισημοποίησε την συμφωνία της με τον 50χρονο προπονητή Γιάννη Τάτση. Ο 50χρονος προπονητής, που είχε περάσει κι ως παίκτης από τις τάξεις του Απόλλωνα (την τριετία 1995-1998) αποτελεί τον διάδοχο του Μπάμπη Τεννέ.

Ο Τάτσης είχε συμφωνήσει προφορικά με την διοίκηση του Απόλλωνα και από τη στιγμή που διευθετήθηκαν τυπικές εκκρεμότητες υπέγραψε συμβόλαιο για την νέα σεζόν.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Απόλλωνα Σμύρνης:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει ότι νέος προπονητής στην ομάδα αναλαμβάνει ο Γιάννης Τάτσης.

Γεννημένος στις 15 Αυγούστου 1972, ως ποδοσφαιριστής έκανε σπουδαία καριέρα φορώντας τη φανέλα και της ομάδας μας για μια τριετία (1995-1998). Ως προπονητής εργάστηκε μεταξύ άλλων σε Πλατανιά, Καλλιθέα, Λάρισα και Ηρόδοτο».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr