Ποδόσφαιρο

Super League: Επιστολή Μαρινάκη στην ΕΠΟ για γραφείο και έλεγχο οικονομικών στοιχείων της

Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2022 - 15:03

Ο νέος πρόεδρος της Λίγκας και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ρίχνει κι άλλο λάδι στη φωτιά με την Ομοσπονδία

Super League: Επιστολή Μαρινάκη στην ΕΠΟ για γραφείο και έλεγχο οικονομικών στοιχείων της

Ήταν δεδομένο πως από τη στιγμή που ο Βαγγέλης Μαρινάκης έγινε νέος πρόεδρος της Super League, θε ξεσπούσε κόντρα με την ΕΠΟ.

Ήδη γίνεται ένας χαμός με δηλώσεις εκατέρωθεν με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο να είναι ο κύριος εκφραστής.

Μόλις προχθές ο Βαγγέλης Μαρινάκης, σε Δ.Σ. της Super League, είπε πως θα ζητήσει γραφείο στην ΕΠΟ. Καθώς είναι και αντιπρόεδρος της.

Ο Τάκης Μπαλτάκος απάντησε πως δεν υπάρχει χώρος. Και την Πέμπτη (14/7) στάλθηκε επιστολή από τον Βαγγέλη Μαρινάκη ως προέδρου της Super League. Στην οποία ζητάει επίσημα να του παραχωρηθεί γραφείο ενώ θέλει να ελέγξει και τα οικονομικά της ΕΠΟ.

Αναλυτικά η επιστολή της Λίγκας στην ΕΠΟ:

"Ο πρόεδρος της Super League κ. Ευάγγελος Μαρινάκης απέστειλε θεσμικά επιστολή προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Τάκη Μπαλτάκο, με την παράκληση της άμεσης ικανοποίησης των κατωτέρω αιτημάτων.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

Κύριε Πρόεδρε,

Σε συνέχεια χθεσινής απόφασης του Δ.Σ. της Super League 1 και υπό την ιδιότητά μου ως B’ Αντιπροέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο., παρακαλώ για τα κάτωθι:

(α) όπως μου παραχωρήσετε ένα χώρο γραφείου εντός της κεντρικής εγκατάστασης γραφείων της Ε.Π.Ο. στο Πάρκο Γουδή.

(β) Όπως μου παραδώσετε αντίγραφα των εξής εγγράφων:

(β.1) Κατάλογο μισθοδοσίας προσωπικού της Ε.Π.Ο. Σε περίπτωση που έχουν δοθεί οικειοθελείς παροχές (bonuses), πέραν των συμβάσεων εργασίας, παρακαλώ να μου δοθεί επίσης σχετική λίστα. Επίσης στη λίστα μισθοδοσίας παρακαλώ να αναφέρονται και οι τυχόν μη χρηματικές παροχές (λ.χ. χρήση αυτοκινήτων κ.λ.π.).

(β.2) Βιογραφικά των ως άνω υπαλλήλων, περιγραφή των καθηκόντων αυτών (job descriptions) και εκθέσεις αξιολόγησης αυτών τουλάχιστον των τριών (3) τελευταίων ετών. Επίσης, ανάλυση της διαδικασίας αξιολόγησης του προσωπικού.

(β.3) Τις βασικές συμβάσεις εξωτερικής συνεργασίας (παροχής υπηρεσιών) με τρίτα πρόσωπα, τα οποία παρέχουν κατά σταθερό και μόνιμο τρόπο υπηρεσίες προς την Ε.Π.Ο.

(β.4) Χορηγικές, διαφημιστικές ή λοιπές συναφείς συμβάσεις τουλάχιστον των τελευταίων τριών (3) ετών, σε ισχύ ή λήξασες, εκ των οποίων η Ε.Π.Ο. εισπράττει ή εισέπραττε χρηματική ή / και άλλη παροχή.

(β.5) Λίστα των εισπράξεων της Ε.Π.Ο. από τις FIFA και UEFA των τελευταίων τριών (3) ετών.

Παρακαλώ για την άμεση ικανοποίηση των ανωτέρω αιτημάτων".

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr