Ποδόσφαιρο

Η ΕΕΑ απέρριψε την καταγγελία που έκανε ο Ολυμπιακός για τον Παναθηναϊκό

Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2022 - 17:20

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αποφάνθηκε πως δεν συντρέχει λόγος ανάκλησης του πιστοποιητικού

Η ΕΕΑ απέρριψε την καταγγελία που έκανε ο Ολυμπιακός για τον Παναθηναϊκό

Απορρίφθηκε από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού η καταγγελία στην οποία είχε προβεί η ΚΑΕ Ολυμπιακός εναντίον της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Στην οποία ζητούσε την ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής των «πρασίνων» στη Basket League.

Η καταγγελία αφορούσε παράβαση του άρθρου 3 του νόμου 2725/1999, περί κωλυμάτων για μετόχους και μέλη διοικητικών συμβουλίων των Αθλητικών Ανωνύμων Εταιρειών.

Μια από τις πολλές υποθέσεις που έχουν μεταξύ τους οι δύο ΚΑΕ. Είναι πολλές οι καταγγελίες που έκαναν στο παρελθόν εκατέρωθεν. Τελευταία ήταν αυτή των ερυθρόλευκων, που έπεσε στο κενό.

Παράλληλα, ο Παναιτωλικός έγινε η πρώτη ΠΑΕ που ελέγχθηκε και εξασφάλισε το πιστοποιητικό συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Super League.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.