Ποδόσφαιρο

Ο Πινέδα βρίσκεται στην Ολλανδία για τις τελικές υπογραφές!

Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2022 - 18:24

Ο Πινέδα είναι στην Ολλανδία, όπου βρίσκεται η αποστολή της ΑΕΚ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ώστε να υπογράψει το καινούργιο του συμβόλαιο. 

Ο Πινέδα βρίσκεται στην Ολλανδία για τις τελικές υπογραφές!

Το σήριαλ με το Πινέδα, όπου εδώ και πολλούς μήνες κράτησε το ενδιαφέρον για εάν έρθει στην ΑΕΚ, η όχι. Ωστόσο μετά από πολλές και επίμονες διαπραγματεύσεις. Οι άνθρωποι των Κιτρινόμαυρων κατάφεραν και τα βρήκαν με την Θέλτα, με αποτέλεσμα να γίνει και επίσημα παίκτης της ΑΕΚ.

Ο Μεξικανός ποδοσφαιριστής, εδώ και λίγες ώρες είναι στην Ολλανδία, όπου είναι η αποστολή των Κιτρινόμαυρων, όπου θα κάνουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, από ότι να πάει στην Αθήνα.

Ο παίκτης θα περάσει πρώτα από ιατρικές εξετάσεις και εάν πάνε όλα καλά, αύριο θα υπογράψει το καινούργιο του συμβόλαιο και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί από τη διοίκηση της ομάδας.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.