Ποδόσφαιρο

Η Λαμία ανανέωσε με τον Καραμάνο!

Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2022 - 18:36

Η Λαμία ανανέωσε το συμβόλαιο του Τάσου Καραμάνου, με αποτέλεσμα να παραμείνει στην ομάδα της Φθιώτιδας μέχρι το Καλοκαίρι του 2024! 

Η Λαμία ανανέωσε με τον Καραμάνο!

Η Λαμία μετά την οριστικοποίηση της παραμονής, στην μεγάλη κατηγορία της χώρας. Ξεκίνησαν την μεγάλη προεργασία για τις μεταγραφικές κινήσεις, αλλά και τις ανανεώσεις, όπου θα κρατήσουν τους παίκτες, όπου έκαναν την περσινή σεζόν την μεγάλη διαφορά.

Έτσι οι ιθύνοντες του συλλόγου, κατάφεραν να και έπεισαν τον έμπειρο επιθετικό Τάσο Καραμάνο, να ανανεώσει για άλλο ένα χρόνο στην ομάδα της Φθιώτιδας.

Ο Έλληνας επιθετικός, είναι στην ομάδα της Λαμίας από το 2018 μέχρι και σήμερα. Έδωσε τα πάντα για το σύλλογο και βοήθησε στα μέγιστα, για να πετύχουν τους στόχους σε αυτά τα τέσσερα τελευταία χρόνια.

Ο Τάσος Καραμάνος είναι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος για την ευτυχή κατάληξη που είχαν οι διαπραγματεύσεις και ότι θα παραμείνει για άλλο ένα χρόνο στο σύλλογο. Έτσι θα δώσει το καλύτερο του εαυτό, με αποτέλεσμα η ομάδα της Λαμίας να πάει ακόμα καλύτερα από ότι την περσινή σεζόν.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr