Ποδόσφαιρο

Η Μπρέντφορντ έκλεισε το Στρακόσια!

Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2022 - 18:58

Η Μπρέντφορντ κατάφερε και απέκτησε τον πολύ έμπειρο τερματοφύλακα Θωμά Στρακόσια, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Ιταλική Λάτσιο. 

Η Μπρέντφορντ έκλεισε το Στρακόσια!

Η Μπρέντφορντ ήταν αυτή που εν τέλι κέρδιζε την μάχη για την απόκτηση του τερματοφύλακα Θωμά Στρακόσια, καθώς μετά την ελευθερία που είχε από την Λάτσιο, πολλές ευρωπαικές ομάδες τον ήθελαν, όπως και η Τσέλσι.

Έτσι αυτή που χαμογέλασε στο τέλος, και τον έκανε δικό της ήταν η Μπρέντφορντ. Οι Μέλισσες κατάφεραν μετά από πολλές διαπραγματεύσεις μαζί του, να τα βρουν και να υπογράψει στο συγκεκριμένο σύλλογο. Όπου θα παραμείνει για 3+1 χρόνια.

Ο Αλβανός γκολκίπερ στην ομάδα της Λάτσιο ήταν από τους βασικότατους γκολκίπερ, αφού ήταν από το 2013. Και βοήθησε και έδωσε τα πάντα στο σύλλογο, ώστε να φτάσει σε πολλές μεγάλες επιτυχίες.

Έτσι πλέον ανήκει στην Μπρέντφορντ, και είναι πολύ χαρούμενος. Αφού είναι μία καινούργια πρόκληση για τον ίδιο. Ενώ θα δώσει το καλύτερο του εαυτό σε αυτά τα τρία χρόνια, ώστε να βοηθήσει στους στόχους που θα βάλουν από τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν στην Premier League.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr