Ποδόσφαιρο

Ο Κριστιάνο «λιώνει» στο γυμναστήριο [pic, vid]

Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2022 - 19:58

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δεν ταξίδεψε με την αποστολή των «κόκκινων διαβόλων» στην περιοδεία σε Ασία και Αυστραλία.

Ο Κριστιάνο «λιώνει» στο γυμναστήριο [pic, vid]

Ένα από τα σημαντικά θέματα που απασχολούν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η υπόθεση του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος δεν ακολούθησε την αποστολή, στην περιοδεία σε Ασία και Αυστραλία. Αλλά αυτό δεν σημαίνει πώς παραμένει… άπραγος.

«Λιώνει» στο γυμναστήριο

Ο Πορτογάλος δείχνει διάθεση να αποχωρήσει από τους «κόκκινους διαβόλους». Όσο κι αν ο Έρικ Τεν Χαγκ θέλει τον Κριστιάνο στην ομάδα, ο Ρονάλντο δεν φαίνεται θετικός σε αυτό το σενάριο. Ουσιαστικά, με τον τρόπο του έχει θέσει εκτός ομάδας τον εαυτό του. Όλα, δε, αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μετά την επιστροφή της αποστολής της Γιουνάιτεντ στο Νησί. Ο ίδιος, πάντως, δουλεύει καθημερινά με εντατικούς ρυθμούς. Την Πέμπτη ανέβασε στα προφίλ του, στα social media του, μια εικόνα από το γυμναστήριο. Ο ίδιος «λιώνει» εκεί και δουλεύει με μεγάλη ένταση για να είναι στην κατάσταση που επιθυμεί.

Όλα ανοικτά για το μέλλον του

Η απουσία του από την περιοδεία της Γιουνάιτεντ σε Ασία και Αυστραλία οφείλεται σε οικογενειακό ζήτημα που φέρεται να απασχολεί τον Πορτογάλο σούπερ σταρ. Εν τω μεταξύ, ο ίδιος με τις κινήσεις δεν δείχνει πώς αυτό που ακούγεται ισχύει. Αλλά δεν είναι κουβέντα για κάτι περισσότερο. Σίγουρα, οι επόμενες εβδομάδες είναι πολύ σημαντικές. Θα δείξουν αν θα εμείνει ο Κριστιάνο στην απόφασή του να αποχωρήσει από το «Όλντ Τράφορντ» ή αν θα αλλάξουν τα δεδομένα στην υπόθεση.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr