Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Γκριγκόνις και επίσημα [pic]

Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2022 - 20:23

Ο Λιθουανός γκαρντ είναι και με τη… βούλα παίκτης των «πράσινων», καθώς υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Παναθηναϊκός: Γκριγκόνις και επίσημα [pic]

Εδώ και λίγα 24ωρα η ιστορία έδειχνε τελειωμένη. Αυτό που είχε απομείνει ήταν το τυπικό της μεταγραφικής υπόθεσης. Κάτι που έγινε σήμερα το απόγευμα. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον Λιθουανό γκαρντ.

Deal με την ΤΣΣΚΑ για τον Γκριγκόνις

Ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα σε αυτή την ιστορία ήταν να δώσουν τα χέρια οι «πράσινοι» με τη ρωσική ομάδα, με την οποία είχε συμβόλαιο ο Μάριους Γκριγκόνις. Στόχος επετεύχθη. Οι δύο ομάδες έδωσαν τα… χέρια. Εξάλλου, το «τριφύλλι» στην ανακοίνωση που εξέδωσε για τη μεταγραφή του παίκτη, ευχαρίστησε και την ομάδα της Μόσχας.

Σε αυτή αναφέρονται, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει την απόκτηση του Μάριους Γκριγκόνις για τα δύο επόμενα χρόνια. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θέλει να ευχαριστήσει τη διοίκηση της CSKA Moscow για τη συνεργασία της στην ολοκλήρωση μιας πολύπλοκης μεταγραφής. Ο Μάριους Γκριγκόνις γεννήθηκε στις 26 Απριλίου του 1994 στην πόλη Kaunas της Λιθουανίας, έχει ύψος 1.98μ. και αγωνίζεται στις θέσεις “2” και “3”».

Παίκτης «κλειδί» για τον Ράντονιτς

Ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού ποντάρει πολλά στον Λιθουανό γκαρντ. Είναι παίκτης που μπορεί να δώσει πολλά στο «τριφύλλι» τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα. Πολυσύνθετος παίκτης που μπορεί να δώει πολλά. Μάλιστα, στην Ευρωλίγκα μετά σε τέσσερις σεζόν 10.7 πόντους, 2.1 ριμπάουντ και 2.4 ασίστ κατά μέσο όρο. Επίσης, ο Γκριγκόνις είναι διεθνής με όλες τις εθνικές ομάδες της Λιθουανίας.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.