Ποδόσφαιρο

Μπαχάρ: «Απόλυτα έτοιμοι με τον Ολυμπιακό»

Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2022 - 20:45

Ο προπονητής της Μακάμπι Χάιφα έκανε δηλώσεις τόσο για το Σούπερ Καπ στο Ισραήλ (16/7) όσο και για το πρώτο ματς με την ελληνική ομάδα.

Μπαχάρ: «Απόλυτα έτοιμοι με τον Ολυμπιακό»

Αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» στις 20 Ιουλίου θα αγωνιστούν στο Ισραήλ με την Μακάμπι Χάιφα, στο πρώτο από τα δύο μεταξύ τους ματς για το 2ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League. Ο Μαρτίνς έχει δηλώσει πώς οι πρωταθλητές Ελλάδας θα είναι έτοιμοι στο πρώτο ματς με τους Ισραηλινούς. Το ίδιο έκανε σήμερα και ο Μπαράκ Μπαχάρ.

«Απόλυτα έτοιμοι με τον Ολυμπιακό»

Η σεζόν ξεκινά άμεσα για τους Ισραηλινούς. Το βράδυ του Σαββάτου υπάρχει ο τελικός του Σούπερ Καπ, με αντίπαλο την Χαποέλ Μπερ Σεβά. Την προσεχή Τετάρτη το πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό. Με τον προπονητή της Μακάμπι Χάιφα να εκφράζει τη σιγουριά του, για το βαθμό ετοιμότητας των πρωταθλητών του Ισραήλ, κόντρα στους αντίστοιχους της Ελλάδας.

Στις δηλώσεις που έκανε ο Μπαράκ Μπαχάρ ανέφερε: «Την Τετάρτη έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και απέναντί μας θα βρούμε μια πολύ δυνατή ομάδα. Ωστόσο, δουλέψαμε σκληρά για να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο. Η προετοιμασία κύλησε ιδανικά και είναι ξεκάθαρο πως θα κάνουμε τα πάντα για να προκριθούμε. Έχουμε κάνει πρόοδο στην Ευρώπη και θέλουμε να συνεχίσουμε πιο μακριά. Φέραμε πέντε νέους παίκτες, οι οποίοι και εγκλιματίστηκαν άμεσα. Θα είμαστε πανέτοιμοι με τον Ολυμπιακό».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.