Ποδόσφαιρο

Τορόντο: Πάει για νέο «μπαμ» με Μπερναντέσκι [vid]

Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2022 - 22:05

Μετά τον Λορέντσο Ινσίνιε, η ομάδα του MLS είναι πολύ κοντά στην απόκτηση και δεύτερου, διεθνή Ιταλού παίκτη.

Τορόντο: Πάει για νέο «μπαμ» με Μπερναντέσκι [vid]

Μία ακόμα πολύ δυνατή κίνηση έχει στα σκαριά η ομάδα του Τορόντο FC. Η ομάδα από τον Καναδά που αγωνίζεται στο MLS έκανε την πρώτη δυνατή της μεταγραφή και ετοιμάζεται για μία ακόμα. Μετά τον Λορέντσο Ινσίνιε, οι Καναδοί «κλείνουν» και τον Φεντερίκο Μπερναντέσκι.

Διπλή ιταλική ενίσχυση

Η πρώτη μεταγραφή για το Τορόντο ήταν ο Λορέντσο Ινσίνιε. Ο διεθνής Ιταλός επιθετικός είχε συμφωνήσει με την καναδική ομάδα από τον περασμένο Ιανουάριο, ωστόσο η μεταγραφή του επισημοποιήθηκε από την 1η Ιουλίου. Πλέον, οι Καναδοί θα εντάξουν στο δυναμικό τους και δεύτερον παίκτη από την πρωταθλήτρια Ευρώπης. Αυτή τη φορά είναι ο Φεντερίκο Μπερναντέσκι. Μετά από μια πενταετία στην Γιουβέντους, ο 28χρονος εξτρέμ έμεινε ελεύθερος από τους «μπιανκονέρι» και ετοιμάζει… βαλίτσες για το Τορόντο.

Δεδομένο το deal

Αυτή τη στιγμή η πλευρά του Τορόντο FC και ο Ιταλός εξτρέμ έχουν μπει στη διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων. Με τον Μπερνταντέσκι να ετοιμάζεται να φορέσει τη φανέλα της καναδικής ομάδας. Έμεινε ελεύθερος από την ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και τώρα θα συνεχίσει την καριέρα του στο MLS. Έχοντας ως συμπαίκτη τον συμπατριώτη του Λορέντσο Ινσίνιε. Το Τορόντο δυναμώνει πολύ με αυτές τις δύο μεταγραφές. Διότι στην ευρύτερη περιοχή το ιταλικό στοιχείο είναι έντονο και οι δύο παίκτες θα προσελκύσουν κι άλλο κόσμο στο γήπεδο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr