Ποδόσφαιρο

Μπαρτσελόνα: Κάνει κίνηση για Αθπιλικουέτα [vid]

Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2022 - 23:05

Οι «blaugrana» ετοιμάζουν την πρότασή τους για την Τσέλσι, για να αποκτήσουν τον Ισπανό αμυντικό.

Μπαρτσελόνα: Κάνει κίνηση για Αθπιλικουέτα [vid]

Ο Αθπιλικουέτα είναι εδώ και αρκετό καιρό αποτελεί στόχο της Μπαρτσελόνα. Το πρόβλημα ρευστότητας που είχε το προηγούμενο διάστημα η καταλανική ομάδα, την είχε αναγκάσει να μην κάνει μεταγραφικές κινήσεις. Ωστόσο άκρη βρέθηκε και τώρα οι «blaugrana» έχουν μπει δυνατά στο παιχνίδι για να «κλείσουν» τις ανοικτές υποθέσεις που έχουν. Σε αυτή την κατηγορία εντάσσεται και η ιστορία με τον Ισπανό αμυντικό της Τσέλσι.

Καταθέτει πρόταση στους «μπλε»

Ο Αθπιλικουέτα είναι στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την Τσέλσι. Η Μπαρτσελόνα προσέγγισε την πλευρά του 32χρονου αμυντικού και οι δύο πλευρές τα έχουν βρει. Πλέον, σειρά παίρνουν οι διαπραγματεύσεις των Καταλανών με τους «μπλε» του Λονδίνου. Η αγγλική ομάδα δεν είναι αρνητική στην παραχώρηση του παίκτη. Αρκεί το οικονομικό σκέλος της προσφορά των «blaugrana» να ικανοποιήσει την πλευρά της Τσέλσι.

Πολύ κοντά στη συμφωνία

Σύμφωνα με όσα ακούγονται, οι Άγγλοι φέρονται να έχουν ζητήσει 8 εκατομμύρια στην Μπαρτσελόνα για να δώσουν την έγκρισή τους και να προχωρήσει η μεταγραφή. Βάσει όσων έχουν γίνει γνωστά στην Ισπανία, οι Καταλανοί έχουν δώσει τα… χέρια με τον Αθπιλικουέτα για συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών. Αν όλα πάνε καλά, τότε μόλις η ομάδα της Βαρκελώνης κάνει την πρότασή της, ο παίκτης θα μπει στο αεροπλάνο και θα ταξιδέψει για την καταλανική πόλη ώστε να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του εκεί.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr