Ποδόσφαιρο

Άρης: Νίκησε τον Ιωνικό και «βλέπει» Γκόμελ

Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2022 - 23:29

Με δύο γκολ στο β’ ημίχρονο, η ομάδα του Μπούργος επικράτησε 2-0 των Νικαιωτών και στρέφει, αποκλειστικά, την προσοχή στους Λευκορώσους.

Άρης: Νίκησε τον Ιωνικό και «βλέπει» Γκόμελ

Μετά τον Ολυμπιακό, ο Άρης νίκησε και τον Ιωνικό. Στο τελευταίο φιλικό πριν το πρώτο επίσημο ματς της νέας σεζόν, οι «κίτρινοι» επικράτησαν 2-0 των Νικαιωτών στο «Κλ. Βικελίδης». Πλέον, μετά από το ματς αυτό μπορούν να στρέψουν αποκλειστικά την προσοχή στην πρώτη αναμέτρηση με την Γκόμελ, για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League.

Το «κυνήγησε» ως το φινάλε

Η ομάδα του Ιωνικού έβαλε δύσκολα στον Άρη για τα πρώτα 45 λεπτά. Αν και ο Χερμάν Μπούργος έκανε πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα του Άρη, οι «κίτρινοι» είχαν καλή εικόνα. Παρόλα αυτά, ο Ιωνικός στο πρώτο μέρος στάθηκε καλά. Ο Λουίς Πάλμα είχε δύο καλές στιγμές στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, αλλά πέρασαν ανεκμετάλλευτες. Μετά από την εκτέλεση φάουλ, η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στη συνέχεια το δεύτερο σουτ δεν βρήκε το στόχο.

Δύο γκολ σε δέκα λεπτά

Το σκηνικό στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε. Μετά την ευκαιρία του Ιωαννίδη στο 51', ο Άρης ανέβασε στροφές. Στο 60' μετά το σουτ του Πάλμα, ο Χουτεσιώτης απέκρουσε ασθενώς, ο Μαζικού έκανε νέα σέντρα και ο Σερβιλάκης στην προσπάθεια να διώξει την μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα του Χουτεσιώτη (1-0). Στο 70' ήταν η σειρά του Χαΐροβιτς να σκοράρει με κεφαλιά για το 2-0. Μεγάλη επέμβαση του Περλέσι, στο 85', μετά την κεφαλιά του Πίρσμαν, που απέτρεψε το τρίτο γκολ.

Άρης (Χερμάν Μπούργος): Κουέστα (46' Σιαμπάνης, 82' Καρακασίδης), Οντουμπάτζο (67' Εμπακατά), Φαμπιάνο (46' Μπράμπετς), Χρυσόπουλος (46' Τανούλης), Μαζικού (67' Πίρσμαν), Νταμπό (67' Ντουκουρέ), Ντιόπ (67' Σγούρος), Καμάτσο (67' Μαντσίνι), Ματέο Γκαρσία (67' Χαΐροβιτς), Γκρέι (67' Χατζηιωάννου), Πάλμα (67' Παναγίδης).

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης (76' Περλέσι), Τσιριγώτης, Αντούνες, Μασάς (58' Ιωαννίδης Ν.), Ιωαννίδης (78' Οφούσου), Κοκκίνης, Σερβιλάκης, Βαλεριάνος, Μαντζης, Πογοσιάν, Μύγας.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.