Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Η ευρωπαϊκή λίστα για την Μακάμπι Χάιφα [vid]

Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2022 - 00:32

Ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε εκτός τον τραυματία Ροντρίγκες, όπως και τους Άβιλα, Κούντε, Κούτρη, Παπαδόπουλο, Φαντιγκά και Κρίστινσον.

Ολυμπιακός: Η ευρωπαϊκή λίστα για την Μακάμπι Χάιφα [vid]

Αργά το βράδυ της Πέμπτης έγινε γνωστή η ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού για τις αναμετρήσεις με την Μακάμπι Χάιφα. Με τον Πέδρο Μαρτίνς να αφήνει εκτός ένα από τα μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού, τον Ισπανό Άβιλα.

Με τον Πορτογάλο προπονητή του Ολυμπιακού να επιλέγει να αφήσει έξω επίσης τους Κούντε, Κούτρη, Παπαδόπουλο, Φαντιγκά και Κρίστινσον. Το ίδιο και τον Ροντρίγκες, που είναι τραυματίας και δεν προλάβαινε τα ματς με τους Ισραηλινούς. Αντιθέτως, μέσα στην αποστολή είναι οι όλοι οι επιθετικοί μεταξύ των οποίων οι Χασάν και Τικίνιο. Το ίδιο και οι Καρβάλιο και Ραντζέλοβιτς.

Η ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού

Η ενημέρωση των πρωταθλητών αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η λίστα για τα ματς εναντίον της Μακάμπι Χάιφα. Τα ονόματα που δηλώθηκαν από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ στην UEFA για τα παιχνίδια κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα. Η λίστα που δηλώθηκε από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ στην UEFA για τα παιχνίδια κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα, στο πλαίσιο του β’ προκριματικού γύρου του Champions League:

Λίστα Α: Ανδρούτσος, Καρβάλιο, Ουσεϊνού Μπα, Μπουχαλάκης, Αγκιμπού Καμαρά, Μαντί Καμαρά, Σισέ, Ελ Αραμπί, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κανέ, Μανωλάς, Μασούρας, Χασάν, Εμβιλά, Παπασταθόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Τικίνιο, Τζολάκης, Βατσλίκ, Βαλμπουενά, Βρσάλικο και Ζίνκερναγκελ.

Λίστα Β: Κίτσος, Λιάτσος, Ντόι, Παπαδούδης, Τσέλιος».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.