Ποδόσφαιρο

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε τον Έρικσεν (vids)

Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2022 - 17:21

Ένα χρόνο και κάτι μετά την κατάρρευση σε ματς της Εθνικής Δανίας, ο διεθνής άσος πήγε ξανά σε ομάδα με υψηλό ανταγωνισμό.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε τον Έρικσεν (vids)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προχώρησε στην επισημοποίηση της απόκτησης του Κρίστιαν Έρικσεν.
Ο Δανός επιτελικός μέσος υπέγραψε συμβόλαιο έως το 2025 έχοντας περάσει με επιτυχία όλα τα ιατρικά τεστ.

Στις 12 Ιουνίου του 2021 ο Έρικσεν κατέρρευσε στο ματς της Δανίας με την Φινλανδία για το Euro. Σοκαριστικές οι σκηνές και όσα εκτυλίχθηκαν. Υπήρχαν φόβοι πως δεν θα παίξει ξανά μπάλα. Ακόμα πως και να γυρνούσε δεν θα άντεχε σε υψηλό ανταγωνισμό.

Η Ίντερ με την οποία είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα και ήταν εκ των πρωταγωνιστών αποφάσισε να τον αφήσει ελεύθερο.

Εκείνος έκανε το ειδικό του πρόγραμμα και τον Ιανουάριο υπέγραψε 6μηνο συμβόλαιο με την Μπρέντφορντ. Έδειξε να βρίσκει την φόρμα του και να που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν αυτή που τον απέκτησε.


Την ίδια μέρα που σε φιλικό στην Αυστραλία η Γιουνάιτεντ επιβλήθηκε 4-1 της Μέλμπουρν Βίκτορι. Προηγήθηκε η 4άρα στη Λίβερπουλ σε τεστ που έγινε στην Ταϊλάνδη.

Οι Αυστραλοί αιφνιδίασαν την ομάδα του Τεν Χαγκ και άνοιξαν το σκορ πολύ νωρίς, συγκεκριμένα στο 5ο λεπτό με τον ομογενή Κρίστοφερ Οικονομίδη. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» ανέτρεψαν την κατάσταση λίγο πριν την ανάπαυλα, χάρη στα γκολ των ΜακΤόμινεϊ (43΄) και Μαρσιάλ (45΄), το δεύτερό του στη φετινή καλοκαιρινή προετοιμασία.

Στο δεύτερο ημίχρονο η αγγλική ομάδα σημείωσε άλλα δύο τέρματα, με σκόρερ τους Ράσφορντ στο 78ο και Τσονγκ στο 90ό λεπτό, διευρύνοντας τη νίκη της.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr