Ποδόσφαιρο

Άρης: Η άφιξη του Ζερβινιό στη Θεσσαλονίκη [pic]

Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2022 - 20:28

Ο 35χρονος Ιβοριανός επιθετικός ήταν συνεπής στο ραντεβού με τους ανθρώπους των «κιτρίνων».

Άρης: Η άφιξη του Ζερβινιό στη Θεσσαλονίκη [pic]

Όπως ήταν προγραμματισμένο, στις 19:30 το απόγευμα της Παρασκευής ο Ζερβινιό έφτασε στη Θεσσαλονίκη. Ο Ιβοριανός επιθετικός μετρά αντίστροφα για να γίνει -και με τη… βούλα- ποδοσφαιριστής του Άρη.

«Άγγλος» ο Ζερβινιό

Ο επιθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού έλυσε χθες το συμβόλαιό του με την Τραμπζονσπόρ. Ρύθμισε όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες και ταξίδεψε με προορισμό την Ελλάδα. Όπως ήταν ορισμένο, λίγο μετά τις 19:30 έκανε την εμφάνισή τους στη αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου «Μακεδονία». Οι δύο πλευρές, ο παίκτης και οι «κίτρινοι», έχουν συμφωνήσει σε όλα. Το Σάββατο θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Το καλωσόρισμα στον Ιβοριανό

Ο 35χρονος επιθετικός εμφανίστηκε φορώντας ένα κασκόλ του Άρη. Έδειχνε ιδιαίτερα ικανοποιημένος με αυτή την εξέλιξη, Το φανέρωσε με την ευχάριστη διάθεσή του. Στο αεροδρόμιο ήταν και φίλοι του Άρη. Οι οποίοι άδραξαν της ευκαιρίας και ζήτησαν να φωτογραφηθού με τον Ζερβινιό. Αυτός δεν χάλασε χατίρι σε κανέναν. Επιπλέον, υπέγραψε και αυτόγραφα σε όσους του το ζήτησαν.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.