Ποδόσφαιρο

ΑΕΚ: Στην Ένωση ο Πινέδα [pic]

Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2022 - 20:57

Οι «κιτρινόμαυροι» ανακοίνωσαν τον δανεισμό του Μεξικανού μέσου από την Θέλτα.

ΑΕΚ: Στην Ένωση ο Πινέδα [pic]

Ο Ορμπελίν Πινέδα είναι και με τη… βούλα παίκτης της ΑΕΚ. Η Ένωση ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής την απόκτηση του Μεξικανού χαφ, με τη μορφή του δανεισμού από τη Θέλτα.

Ο Πινέδα κατευθείαν στα… βαθιά

Από την Πέμπτη έχει ενσωματωθεί με την αποστολή της ΑΕΚ. Πέρασε τις απαραίτητες εξετάσεις και σήμερα ήταν η σειρά των ανακοινώσεων. Ο 26χρονος μέσος επέλεξε τη φανέλα με το νούμερο «13» για τη θητεία του στην Ένωση. Με τη σχετική ανακοίνωση των «κιτρινόμαυρων» να αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Μεξικανού διεθνή μεσοεπιθετικού Ορμπελίν Πινέδα, με τη μορφή δανεισμού από την ισπανική Θέλτα του Βίγκο, έως το καλοκαίρι του 2023».

Προπόνηση σε φουλ ρυθμούς

Ο Ορμπελίν Πινέδα δεν έχασε καθόλου χρόνο. Έχει μπει σε φουλ ρυθμούς στις προπονήσεις της ΑΕΚ επί ολλανδικού εδάφους. Την Παρασκευή, δε, όχι μόνο γυμνάστηκε κανονικά, αλλά πήρε μέρος και στο εσωτερικό δίτερμα. Δείχνοντας σε πολύ καλή κατάσταση. Με τον ίδιο να μετέχει και στην αποστολή που ταξίδεψε για το Γκεντ του Βελγίου. Εκεί η Ένωση το Σάββατο θα δώσει το πρώτο της φιλικό, στη διάρκεια του βασικού σταδίου της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Κόντρα στη βελγική ομάδα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.