Ποδόσφαιρο

ΠΑΟΚ: Πέτυχε η πρόβα για την Λέφσκι Σόφιας [vid]

Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2022 - 22:08

Ο Δικέφαλος του Βορρά νίκησε 4-0 τον Παναιτωλικό, σε φιλικό στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, με δύο γκολ του Κούτσια.

ΠΑΟΚ: Πέτυχε η πρόβα για την Λέφσκι Σόφιας [vid]

Λίγες ημέρες πριν το πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε σε φιλικό τον Παναιτωλικό, στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβίας. Ο Δικέφαλος του Βορρά επικράτησε 4-0.

Έλαμψε ξανά ο Κούτσιας

Ο Δικέφαλος του Βορρά μετρά αντίστροφα για το πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς, σε αντίθεση με τον Παναιτωλικό που έχει ακόμα πολύ δρόμο σε ό,τι αφορά την προετοιμασία του. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αντιμετωπίζει προβλήματα με την επιθετική γραμμή του ΠΑΟΚ. Όμως, ο νεαρός Γιώργος Κούτσιας αποδεικνύεται «λίρα εκατό»! Σε ένα ακόμα ματς έδωσε λύσεις στην επίθεση. Επιπλέον, δεν σκόραρε μόνο μια φορά, αλλά δύο. Ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο 28', ενώ λίγο πριν το φινάλε του πρώτου 45λεπτου διαμόρφωσε το 3-0 (43') για τον ΠΑΟΚ.

Ντεμπούτο για Μπράντον

Ο Κούρτιτς είχε πετύχει το δεύτερο γκολ (2-0) του Δικεφάλου του Βορρά στο 36', ενώ ο Σβαμπ στο 82' διαμόρφωσε το τελικό 4-0. Ωστόσο αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία στο δεύτερο ημίχρονο ήταν το ανεπίσημο ντεμπούτο του Μπράντον Τόμας. Ο Ισπανός επιθετικός που δεν έχει ούτε δύο ημέρες στη Θεσσαλονίκη, πέρασε στο ματς στο 82' στη θέση του Κούτσια. Σίγουρα το χρονικό διάστημα είναι μικρό για να μπορεί κανείς να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την εικόνα του. Αλλά στην πορεία θα μπορέσει να κριθεί καλύτερα, όταν θα πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής. Όσον αφορά στην ομάδα του Αγρινίου, ο Γιάννης Αναστασίου χρησιμοποίησε δύο διαφορετικές ενδεκάδες ανά ημίχρονο.

ΠΑΟΚ α’ ημίχρονο: Κοτάρσκι, Σάστρε, Κάργας, Ίνγκασον, Ράφα Σοάρες, Κούρτιτς, Ντάγκλας, Ντάντας, Κουαλιάτα, Κωνσταντέλιας, Κούτσιας.

ΠΑΟΚ β’ ημίχρονο: Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Κάργας (60' Κουλιεράκης), Ίνγκασον (60' Παναγιώτου), Βιεϊρίνια, Σβαμπ, Τσιγγάρας, Φιλίπε, Ρικάρντο, Λάμπρου, Κούτσιας (72' Μπράντον )

Παναιτωλικός α' ημίχρονο: Στεργιάκης, Αποστολάκης, Λάρσον, Αναστασόπουλος, Χατζηθεοδωρίδης, Τσιγγάρας, Βαρόνε, Ντίας, Μόρσεϊ, Μπελεβώνης, Καρέλης.

Παναιτωλικός β' ημίχρονο: Ανέστης, Λιάβας, Μπακαδήμας, Κορνέλιους, Χουχούμης, Μάρτενσον, Ξενιτίδης, Ντουάρτε, Νικολάου (80' Σοροβός), Νταγκό, Πέδρο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.