Ποδόσφαιρο

Ο Ρισβάνης στην Ντουνάισκα Στρέντα [pic]

Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2022 - 22:31

Ο 28χρονος Έλληνας αμυντικός μετά την Κύπρο θα συνεχίσει στο πρωτάθλημα της Σλοβακίας, την καριέρα του.

Ο Ρισβάνης στην Ντουνάισκα Στρέντα [pic]

Το κεφάλαιο Κύπρος έκλεισε για τον Σπύρο Ρισβάνη. Μετά τη θητεία του στην Ανόρθωση, ο 28χρονος αμυντικός ετοιμάζεται για τη νέα σελίδα στην καριέρα του. Αυτή θα είναι στο πρωτάθλημα της Σλοβακίας. Καθώς ο Έλληνας στόπερ συμφώνησε με την Ντουνάισκα Στρέντα.

Συμβόλαιο για δύο χρόνια

Ο Σπύρος Ρισβάνης συνεχίζει την καριέρα του εκτός συνόρων. Μετά την Κύπρο, αυτή τη φορά στη Σλοβακία. Σε μια ομάδα που ξέρει καλά. Διότι αγωνίστηκε αντίπαλός της στο πρόσφατο παρελθόν. Την Ντουνάιτσκα Στρέντα. Η σλοβακική ομάδα είχε αντιμετωπίσει στο παρελθόν τον Ατρόμητο, στα προκριματικά του Europa League. Με την ομάδα του Περιστερίου να σημειώνει δύο νίκες.

Στο μεν εκτός έδρας ματς, η ομάδα των Δυτικών Προαστίων είχε επικρατήσει με 2-1. Στο, δε, ματς του Περιστερίου όπου ο Ατρόμητος είχε νικήσει 3-2, ο Ρισβάνης είχε πετύχει το κρίσιμο γκολ. Η συμφωνία του Έλληνα αμυντικού με την Ντουνάισκα Στρέντα είναι για τα προσεχή δύο χρόνια. Ο Ρισβάνης υπέγραψε συμβόλαιο ως το 2024 και θα ενισχύσει άμεσα τη σλοβακική ομάδα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr