Ποδόσφαιρο

Ήττα για την Γκόμελ πριν τον Άρη

Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2022 - 22:58

Η αντίπαλος των «κίτρινων» στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League έχασε 3-0, εντός έδρας, από την Μινσκ.

Ήττα για την Γκόμελ πριν τον Άρη

Λίγα 24ωρα πριν τον πρώτο αγώνα με τον Άρη, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, η αντίπαλός του υπέστη βαριά εντός έδρας ήττα. Η Γκόμελ ηττήθηκε 3-0 το απόγευμα της Παρασκευής από την Μινσκ.

Τέλος στο αήττητο σερί

Η αντίπαλος του Άρη ήταν εννέα ματς αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις. Από τις αρχές Μαΐου «έτρεχε» ένα σερί με πέντε νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Ωστόσο, στο ματς με την Μινσκ, όλα πήγαν… στραβά για την αντίπαλο των «κιτρίνων». Οι Κυπελλούχοι Λευκορωσίας έχασαν στο γήπεδό τους με 3-0. Στο 9' ο Χβασίνσκι άνοιξε το σκορ. Στη συνέχεια, όμως, ο Μπογκομόλσκι σκόραρε δύο φορές, στο 75' και το 85', για να διαμορφώσει το τελικό 3-0 για την Μινσκ. Η Γκόμελ με αυτό το αποτέλεσμα έμεινε στην 6η θέση της βαθμολογίας. Και είναι στο -3 από την πρώτη 4άδα του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος της Λευκορωσίας.

Η ενδεκάδα της Γκόμελ

Η αντίπαλος του Άρη αγωνίστηκε στο ματς κόντρα στην Μινσκ με τους Σαντόφσκι, Κουτσίνσκι, Ματβέιτσικ, Αφί, Πάντεα (77' Σόκολ), Αλεξίεβιτς (77' Κοστρόφ), Μπαγκά, Σέντκο (79' Γκογκολασβίλι), Ποταπένκο, Μάκας, Ερμάκοβιτς (66' Αντέολα).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.