Ποδόσφαιρο

ΠΑΟΚ: Η λίστα για τα ματς με την Λέφσκι Σόφιας [pic]

Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2022 - 23:21

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου άφησε εκτός τους τραυματίες Ολιβέιρα, Τέιλορ, Καντουρί και τον Ζαμπά που δεν υπολογίζεται.

ΠΑΟΚ: Η λίστα για τα ματς με την Λέφσκι Σόφιας [pic]

Ο Δικέφαλος του Βορρά έστειλε στην UEFA τη λίστα με τους παίκτες που υπολογίζει ο Ραζβάν Λουτσέσκου για τις δύο αναμετρήσεις με την Λέφσκι Σόφιας. Σε αυτή συμπεριλήφθηκε και ο νεοαποκτηθείς Μπράντον Τόμας.

Οι «εκλεκτοί» του Λουτσέσκου

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ υπολογίζει κανονικά για τις δύο αναμετρήσεις με την βουλγαρική ομάδα το τελευταίο απόκτημα του Δικεφάλου. Τον Ισπανό επιθετικό Μπράντον Τόμας. Μέσα στη λίστα είναι και ο Μπίσεσβαρ που μπήκε στις προπονήσεις πριν από λίγα 24ωρα. Αντίθετα, ο Ρουμάνος τεχνικός άφησε εκτός του Ζαμπά που δεν υπολογίζεται. Το ίδιο και τους τραυματίας Ολιβέιρα, Τέιλορ και Ελ Καντουρί.

Η ευρωπαϊκή λίστα του ΠΑΟΚ

Αναλυτικά οι παίκτες που υπολογίζονται για τα δύο ματς κόντρα στη Λέφσκι της Σόφιας. Πρόκειται για τους Φιλίπε, Μπίσεσβαρ, Ίνγκασον, Κάργα, Κοτάρσκι, Κουλιεράκη, Κούτσια, Κούρτιτς, Λάμπρου, Ρικάρντο, Λύρατζη, Μιχάι, Μουργκ, Ντάντας, Κουαλιάτα, Σάστρε, Σβαμπ, Ράφα, Ντάγκλας Αουγκούστο, Μπράντον, Τσαούση, Τσιγγάρα, Βιεϊρίνια, Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Ζίβκο Ζίβκοβιτς.

Όπως όλες οι ομάδες έτσι και ο Δικέφαλος του Βορρά μπορεί να κάνει δύο αλλαγές στη λίστα, μέχρι και 24 ώρες πριν την πρώτη αναμέτρηση. Μην ξεχνάμε πώς το απόγευμα της Παρασκευής έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Καλέντ Νάρεϊ. Με τον Γερμανό εξτρέμ να έχει κάνει κανονικά προετοιμασίας με την Φορτούνα Ντίσελντορφ, κάτι που σημαίνει πώς βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.