Ποδόσφαιρο

Η ευρωπαϊκή λίστα του Άρη ενόψει Γκόμελ [pic]

Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2022 - 23:45

Ο Χερμάν Μπούργος δεν υπολογίζεται για τις δύο αναμετρήσεις με τους Λευκορώσους, τους Χαΐροβιτς και Ντένις.

Η ευρωπαϊκή λίστα του Άρη ενόψει Γκόμελ [pic]

Χωρίς εκπλήξεις η λίστα του Άρη για τα δύο ματς με την Γκόμελ. Ο Χερμάν Μπούργος άφησε εκτός τους παίκτες που δεν υπολογίζει. Κάτι που σημαίνει πώς εκτός έμειναν οι Χαΐροβιτς και Ντένις.

Οι επιλογές του Μπούργος

Ο Ντένις δεν είναι εδώ και αρκετό καιρό στα πλάνα του προπονητή του Άρη. Μάλιστα, έχει ενημερωθεί πώς αν προκύψει ενδιαφέρον από άλλη ομάδα, θα μείνει ελεύθερος για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Εξάλλου, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και των φιλικών αγώνων που έδωσαν οι «κίτρινοι», ο Βραζιλιάνος δεν πήρε καθόλου χρόνο συμμετοχής.

Από την άλλη, το σκηνικό με τον Χαΐροβιτς είναι εντελώς διαφορετικό. Χρόνο πήγε και μάλιστα αρκετά. Στο τελευταίο κόντρα στον Ιωνικό, σημείωσε και το δεύτερο τέρμα των «κίτρινων» στη νίκη με 2-0. Όμως, ο Μπούργος δεν τον έχει μέσα στις βασικές του επιλογές. Σε περίπτωση που θελήσει να αποχωρήσει από τον Άρη, κανείς δεν θα του σταθεί εμπόδιο. Επιπλέον, όλοι οι υπόλοιποι είναι μέσα και υπολογίζονται κανονικά από τον Αργεντινό τεχνικό.

Η ευρωπαϊκή λίστα του Άρη

Αναλυτικά, οι παίκτες που συμπεριέλαβε ο Χερμάν Μπούργος στην ευρωπαϊκή λίστα του Άρη για τις δύο αναμετρήσεις με την Γκόμελ. Αυτοί είναι οι Μπράμπετς, Χατζηιωάννου, Κουέστα, Νταμπό, Ντιόπ, Ντουκουρέ, Ματέο Γκαρσία, Γκρέι, Ιτούρμπε, Καρακασίδης, Φαμπιάνο, Μαντσίνι, Μαρμαρίδης, Εμπακατά, Οντουμπάτζο, Λούις Πάλμα, Πίρσμαν Σγούρος, Σιαμπάνης, Καμάτσο, Τανούλης, Μαζικού. Θυμίζουμε ότι υπάρχει η δυνατότητα για δύο αλλαγές, 24 ώρες πριν τον πρώτο αγώνα. Εξάλλου, ο Ζερβινιό είναι ήδη στη Θεσσαλονίκη, θα υπογράψει και ανάλογα με τη συζήτηση που θα κάνει με τον Μπούργος, θα φανεί αν θα μπει στη λίστα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.