Ποδόσφαιρο

Ο Ατρόμητος έκλεισε τον Ντάνι Σουάρεθ!

Σάββατο, 16 Ιουλίου 2022 - 10:45

Ο Ατρόμητος απέκτησε επίσημα τον Ντάνι Σουάρεθ, ο οποίος τη σεζόν 2019-21 αγωνίσθηκε με τα χρώματα του Αστέρα Τρίπολης. 

Ο Ατρόμητος έκλεισε τον Ντάνι Σουάρεθ!

Ο Ατρόμητος συνέχιζε με πολύ γρήγορους ρυθμούς, την μεταγραφική του ενίσχυση. Αφού μεγάλος στόχος είναι την φετινή ποδοσφαιρική σεζόν να εμφανιστεί ανταγωνιστικός στο νέο πρωτάθλημα και να προσπαθήσει μέχρι τέλος να μπει στην προνομιούχο εξάδα.

Έτσι οι άνθρωποι της ομάδας, ήθελαν να βρουν έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή για την αμυντική λειτουργία της. Για αυτό το λόγο κινήθηκαν για την απόκτηση του Ντάνι Σουάρεθ, Ο οποίος ήταν μέλος τη σεζόν 2019-21 στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής σε αυτές τις δύο συγκεκριμένες σεζόν, ήταν ο απόλυτος ηγέτης με τους Αρκάδες. Καθώς στα περισσότερα από τα παιχνίδια τους, αποσσόβισε το γκολ με αποτέλεσμα να φτάσουν σε μεγάλες επιτυχίες. Μάλιστα συμπλήρωσε 55 συμμετοχές και 5 γκολ.

Έτσι μετά από αυτά τα δύο χρόνια παρουσίας στο σύλλογο, ήρθε η στιγμή να αποχωρήσει. Με αποτέλεσμα να κατευθυνθεί στην Αθήνα για λογαριασμό του Ατρομήτου. Καθώς πέρασε με μεγάλη επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο για 1+1 χρόνια και έγινε επίσημα παίκτης των Περιστεριωτών.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr