Ποδόσφαιρο

Άρσεναλ: Είναι μία ανάσα από τον Ζιντσένκο!

Σάββατο, 16 Ιουλίου 2022 - 12:19

Η Άρσεναλ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Ζιντσένκο, ο οποίος μέχρι στιγμής αγωνίζεται στην Μάντσεστερ Σίτι. 

Άρσεναλ: Είναι μία ανάσα από τον Ζιντσένκο!

Οι άνθρωποι της Άρσεναλ, θέλουν την φετινή ποδοσφαιρική σεζόν να φτιάξουν μία ομάδα με γρήγορους και πολύ έμπειρους ποδοσφαιριστές. Με αποτέλεσμα να φτάσουν μετά από πολλά ισάριθμα χρόνια στους ομίλους του Champions League. Έτσι μετά την μεγάλη μεταγραφή του Ζεζούς, έβαλαν στο στόχαστρο και τον Ζιντσένκο, ο οποίος αγωνίζεται με τα χρώματα της Μάντσεστερ Σίτι.

Έτσι μετά από πολλές μαραθώνιες διαπραγματεύσεις με τους διοικούντες της Μάντσεστερ Σίτι, κατάφεραν να τα βρουν σε όλα. Ενώ πλέον απέμεινε μόνο να τα βρουν και με το Ζιντσένο, την ρήτρα και τα πόσα θα πάρει στους Κανονιέρηδες.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, αγωνίζεται από τη σεζόν 2016 στους Πολίτες. Και μέσα σε αυτά τα χρόνια βοήθησε και έδωσε τα πάντα σε όσα ματς αγωνίσθηκε, με αποτέλεσμα ο σύλλογος να φτάσει σε πολύ μεγάλες επιτυχίες.

Πλέον οι επόμενες μέρες θα είναι πολύ κρίσιμες, απάνω σε αυτό το συγκεκριμένο ζήτημα. Καθώς θα δούμε εάν ο Ουκρανός ποδοσφαιριστής τα βρει με την ομάδα της Άρσεναλ, με αποτέλεσμα γίνει και επίσημα παίκτης της. Η εν τέλι γίνει η μεγάλη ανατροπή, δεν τα βρουν και ο Ζιντσένκο παραμείνει στη Σίτι.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr