Ποδόσφαιρο

Αρης: Υπέγραψε ο Ζερβίνιο!

Σάββατο, 16 Ιουλίου 2022 - 19:44

Ποδοσφαιριστής του Άρη και επίσημα είναι ο Ζερβίνιο. O Iβοριανός εξτρέμ θα φορά την «κιτρινόμαυρη» φανέλα για τα επόμενα δύο χρόνια, αποτελώντας μία εκ των κορυφαίων μετεγγραφών στην ιστορία του συλλόγου

Αρης: Υπέγραψε ο Ζερβίνιο!

Στις πρώτες του δηλώσεις στο arisfc.com.gr, ο Gervinho, τόνισε:

«Είναι μια νέα σελίδα στην καριέρα μου. Έχω πάρει τις καλύτερες πληροφορίες για τον Άρη και όταν μίλησα με τον κ. Καρυπίδη όλα μετά έγιναν πιο εύκολα. Μου ανέλυσε το πρότζεκτ, μου άρεσε και έτσι είμαι πλέον παίκτης του Άρη.
Μίλησα και με τον Μπακασέτα με τον οποίο ήμασταν πέρυσι συμπαίκτες στην Τουρκία. Μου είπε τα καλύτερα για τον ΑΡΗ και πόσο τρελοί είναι οι οπαδοί του. Το ίδιο μου είπαν και ο Ντουκουρέ με τον Νταμπό που είναι φίλοι μου.
Χαίρομαι επίσης που στον Άρη θα συναντήσω ξανά τον Ιτούρμπε. Παίξαμε μαζί ένα χρόνο στην Ρόμα και κάναμε σπουδαία πράγματα. Εύχομαι το ίδιο να επαναλάβουμε και εδώ.

Στους οπαδούς του Άρη έχω να πω το εξής: Νιώθω καλά μετά τον τραυματισμό που είχα πέρυσι. Έχω μεγάλη δίψα να συνδέσω το όνομά μου μ’ έναν τίτλο για το κλαμπ. Όλοι μαζί να κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε».

Η ανακοίνωση του Αρη

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Gervinho, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών με την ομάδα μας.Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για τον Gervais Lombe Yao Kouassi, όπως είναι το πλήρες όνομά του, καθώς πρόκειται για έναν παγκόσμιας φήμης ποδοσφαιριστή.

Ο Gervinho γεννήθηκε στην πόλη Ανιαμά της Ακτής Ελεφαντοστού στις 27 Μαϊου του 1987 και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Abidjan.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.